Top 50 – Cele mai sexy posterioare din showbiz. Ce poziții ocupă Andra Măruță și Bianca Drăgușanu

Publicat: 10/01/2020 | 08:20

După ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, în exclusivitate, două topuri senzaționale – TOP 50 – Cele mai mari silicoane din showbizul românesc și TOP 40 – Sâni naturali din România – care au făcut furori în mediul online, a venit momentul pentru un alt clasament demn de toată atenția. Este vorba despre un TOP 50 al celor mai sexy… posterioare din showbizul autohton. (Cel mai bine platit job din București) Și de data aceasta putem spune, fără teama de a greși, că vedetele din România au cu ce să se laude.  (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Vedetele din România, în buna ”tradiție” a tuturor vedetelor lumii, încearcă să își păstreze trupurile la un nivel fizic cât mai bun, dorind din răsputeri să fie admirate, dorite și prețuite de nenumărații fani care le ”invadează” paginile de socializare și le urmăresc, pas cu pas, fiecare mișcare. Nemaivorbind despre bărbații alături de care trăiesc momente sentimentale ”vânate” de paparazzi și de jurnaliștii din monden. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Cu unele dintre vedete, natura a fost o ”mamă” binevoitoare, chiar darnică, uneori, iar altele au preferat să recurgă la diferite ajustări pentru a-și ”construi” posteriorul dorit. Mai ales că avem ca ”obiect de studiu” o parte a corpului care atrage privirile bărbaților de când lumea, iar aparițiile incendiare sunt, uneori, scopul declarat al reprezentantelor sexului frumos. Orice femeie, în ultimă instanță, dorește ca formele sale să fie cât mai apetisante, iar atunci când vine vorba despre vedete totul se transformă… la superlativ. (VEZI ȘI AICI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA)

Fundulețul bombat și ferm, o dorință comună a frumuseților din showbiz

În consecință, nimic nu pare a fi imposibil, iar dacă există măcar un semnal că trupul dă semne de oboseală, atunci există medicii de specialitate care fac ”minuni” și rezolvă orice problemă. Însă nu trebuie să accentuăm doar asupra unor modificări de natură estetică, apreciate la rândul lor. Sexy-posterioarele naturale transformă plajele autohtone și nu numai în adevărate catwalk-uri erotice, iar divele noastre se răsfață și ne răsfață. Fie că este vorba despre Antonia sau Andra, de Bianca Drăgușanu sau de Simona Trașcă, indiferent dacă fixăm obiectivul aparatului de fotografiat pe sexy-posteriorul Deliei Matache sau pe cel al Denisei Nichifor, imaginile sunt cu adevărat provocatoare. Și este de la sine înțeles că divele trec prin momente de satisfacție nedisimulată atunci când conștientizează privirile insistente și aprind imaginația bărbaților care le privesc din ce în ce mai insistent.

Dar în acest TOP 50 al celor mai sexy posterioare din showbizul autohton – prezentat în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România – apar și multe alte frumuseți ale plaiurilor mioritice binecuvântate, din vremuri imemoriale, cu femei lăudate pe întreg mapamondul. Doinița Oancea, Elena Băsescu, Laura Cosoi, Lavinia Pârva, Laurette, Raluca Sandu sau Raluca Tănase bifează și ele poziții notabile în acest clasament formidabil.  (NU RATA: TOP 50 – CELE MAI MARI SILICOANE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU, ANTONIA ȘI ANDREEA MANTEA)

Multe dintre posterioarele sexy autohtone ar ocupa locuri fruntașe în orice clasament mondial

Topul alcătuit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este susținut prin argumente vizuale incontestabile, iar GALERIA FOTO de excepție nu pretinde decât… atenție sporită. Cât despre răbdare, fiecare click va reprezenta o întâlnire unică cu… un alt posterior celebru. Și nu se vor lăsa așteptate nici Monica Bârlădeanu, Nicoleta Luciu, Xonia sau Oana Zăvoranu. Rămâne să vă convingeți și, firește, să alcătuiți chiar dumneavoastră un TOP, în funcție de preferințe.  (CITEȘTE ȘI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)