TOP 5 – Femei celebre cu care s-a iubit Smiley. Care dintre ele l-a făcut bărbat

Publicat: 25/02/2021 | 14:18

Acum are o relație foarte frumoasă cu nimeni alta decât Gina Pistol și cei doi urmează, în cel mai scurt timp, să devină părinți. Extrem de discret cu viața lui, Smiley nu a oferit prea multe detalii, de-a lungul anilor, cu privire la viața lui personală, așa că fanii s-au întrebat în repetate rânduri cu ce femei celebre s-a iubit artistul.

Vă spunem noi! Smiley a avut o relație de doi ani cu focoasa Sânziana Negru, însă povestea lor de iubire s-a încheiat subit, fără prea multe explicații din partea vreunuia dintre ei.

După relația eșuată cu Sânziana Negru, Smiley s-a cuplat cu Laura Cosoi, femeia alături de care a trăit 5 ani. Fericiți și mereu îndrăgostiți, cei doi lăsau mereu de înțeles că urmează să facă pasul cel mare și să-și întemeieze o familie, însă lucrurile nu au stat chiar așa. După o poveste de iubire care a durat 5 ani, Smiley și Laura Cosoi și-au spus adio, în anul 2012.

Din 2012, Smiley nu și-a mai asumat nicio relație

Din momentul despărțirii de Laura Cosoi, Smiley nu a mai fost văzut în compania vreunei domnișoare și nici nu a mai oferit declarații cu privire la statutul său amoros. Cu toate acestea, presa l-a cuplat de multe ori de-a lungul timpului, iar printre domnișoarele care i-ar fi ajuns în pat se numără și Loredana Ciubotaru, o concurentă de la Vocea României, care l-a impresionat maxim pe Smiley.

„Eu sincer acum am emoţii, pentru că-mi doresc foarte tare să fii în echipa mea! Şi îmi bate inima mai tare. Sunt prea emoţionat. Cânţi senzaţional, arăţi senzaţional, vorbeşti foarte frumos. Eu te vreau!”, mărturisea la vremea aceea Smiley, despre Loredana.

Următoarea pe lista lui Smiley se pare că ar fi fost Raluca Netca, o domnișoară care nu este nici ea străină de lumea showbizului, aceasta fiind dansatoare şi colaborând cu Corina, Inna şi Antonia.

Ultima dar nu cea din urmă de pe lista amoroasă a lui Smiley este Oana Alexandra Zara, actuala iubită a lui Bogdan Medvedi. Cu toate acestea, realitatea a fost alta, întrucât artistul și Oana nu au avut nicio relație.