TOP 5 – Bărbați celebri cu care s-a iubit Daniela Crudu. Cine a făcut-o femeie

Publicat: 01/03/2021 | 20:29

Daniela Crudu are un palmares  de bărbați celebri în lista sa de iubiți. Fosta asistentă Tv a cunoscut celebritatea după un videoclip în care a flmat al trupei B.U.G. Mafia.

Prinţul Raţiu ar fi primul bărbat cu care brunet s-a afișat în urmă cu mai bine de un deceniu. Focul iubirii s-a stins repede între cei doi, Cruduța descoperind repejor celebritatea ca asistentă Tv.

Primul bărbat care a „ridicat-o” financiar este „Mucifer”

Cel care a propulsat-o în cariera de televiziune este Bogdan Defta, zis „Mucifer”. Afaceristul ar fi fost primul bărbat care a susținut-o financiar. Relaţia lor însă, a fost una cu năbădăi şi s-a încheiat în momentul în care bruneta a sărit în braţele lui Ion Boschet. O altă relaţie scurtă a Danielei a fost Daniel Trandafirescu.

Aflată în poziția deasistentă Tv la „Un show păcătos”, Daniela Crudu a început să se iubească cu Ciprian Malciu, un alt tânăr plin de bani.

La scurt timp, presa a zvonit că Daniela ar fi avut o relație pasageră și cu Ioan Niculaie, după ce bruneta s-a pozat în elicopterul lui. Următorul pe lista brunetei ar fi fost prinţul Al Habtoor, cel care, desigur, ar fi răsfățat-o pe Cruduța numai cu vacanțe de lux. (VEZI ȘI: După ce s-a iubit cu Gabi Bădălău, Daniela Crudu a răspuns la o întrebare intimă despre afacerist: “Spun cu mâna pe inimă”. Claudia Pătrășcanu susține că fostul partener are alte orientări sexuale)

„Mucifer” este primul bărbat care a propulsat-o în lumea mondenă pe Daniela Crudu

„Nilă” i-a furat cea de-a doua „inocență” Cruduței

Sexy-buneta ar fi avut o idilă și cu fiul lui Victor Pițurcă, apoi inima s-a a fost cucerită o bună bucată de timp de fotbalistul Mihai Costea, cu care Daniela a avut o relație plină de suișuri și coborâșuri. Daniela a renunţat chiar şi la televiziune pentru el, dar Nilă i-a fost infidel Cruduţei. Bruneta a suferit foarte mult, dar până la urmă a depășit momentul, continuându-și lista de cuceriri. (CITEȘTE ȘI: Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte fierbinte cu Daniela Crudu. Cum a așteptat-o pe fosta asistentă TV, înainte de momentul intim)

Fotbalistul Mihai Costea a fost marea iubire a Danielei Crudu

Daniela a avut o relație și cu antrenorul său de fitness, dar și cu câştigătorul emisiunii „Burlăciţa”. Niciuna dintre relaţii nu a rezistat. Cezar Ouatu a fost şi el pe lista cuceririlor brunetei din showbiz, dar niniciunul ar fi recunoscut povestea de iubire.

Mihai din Urziceni, un bărbat care provine dintr-o familie bogată ar fi avut apoi o idilă cu sexoasa asistentă Tv.
A urmat apoi, din nou, o relație cu un fotbalist, anume Nicolas Gorobsov. Cruduța l-a „bifat”  și pe Mario Iorgulescu. Și, desigur, lista nu se termină aici.