Top 40 sexy-vedete care nu poartă sutien pe stradă

Publicat: 10/04/2021 | 23:25

Săptămâna și… topul! În așteptarea verii, CANCAN.RO a făcut o retrospectivă a anotimpului călduros și vă prezintă un inedit Top 40 sexy-vedete care nu poartă sutien pe stradă, iar “dovezile” le-au țâșnit de sub haine. Din clasamentul incendiar nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Antonia ori Daniela Crudu. Vă avertizăm, însă, că sunt imagini cu un puternic impact… vizual!

Odată cu venirea primăverii, ”zânele” showbiz-ului românesc renunță la inhibiții, dar și la… sutien. Fie că au fost înzestrate de Mama Natură cu un bust natural impozant ori ceva mai mic, fie că au trecut pragul medicului estetician pentru a avea un decolteu generos, vedetele noastre și-au afișat cu mândrie ”bijuteriile”. (NU RATA: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN POZIȚII BIZARE LA PLAJĂ! CE LOCURI OCUPĂ LAURA COSOI, SYLVIA ȘI DANIELA CRUDU)

Curajoasele au renunțat la sutien, iar ochiul vigilent al paparazzilor CANCAN.RO a fost pe fază! Așa că am decis să trecem în revistă cele mai năucitoare ipostaze în care au fost surprinse sexy-vedetele din România. Cu tricouri mulate sau transparente, frumoasele au făcut deliciul privitorilor.

Roxana Nemeș, bust impozant și… natural

În timp ce unele vedete au trecut pragul medicilor esteticieni pentru a avea un bust mai generos, altele au fost mai norocoase și se pot lăuda cu sâni naturali impozanți. Printre acestea, se numără și Roxana Nemeș, care… fără doar și poate nu putea să lipsească din topul nostru, mai ales dacă a optat pentru o ținută mulată și… extrem de decoltată. (VEZI AICI: TOP 30 SEXY-VEDETE UMEDE LA PLAJĂ)

Roxana Nemeș se poate lăuda cu un bust natural și generos

Iar din topul incendiar nu lipsesc Antonia, Delia, Carmen Brumă, Lidia Buble, Roxana Dobre ori Anda Adam.

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, în ciuda frigului de afară. Mai sunt doar trei săptămâni până la 1 Mai, când se prefigurează primele apariții de senzație cu haine mult mai subțiri, pe litoral. Până la zilele însorite și călduroase, GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care și-au arătat nurii, spre deliciul masculilor.