Top 40 săruturi între vedete „all-time”! Momentele lor de glorie au intrat în „patrimoniu”

Publicat: 12/12/2020 | 23:42

CANCAN.RO vă propune un nou Top, ușor diferit de cele pe care, cu siguranță, le-ați savurat de la prima până la ultima imagine. Acum, vedetele se sărută pătimaș, sunt amintiri de neuitat, sentimente răscolite. Unele dintre celebrități mai sunt încă împreună, altele și-au spus demult adio.

E adevărat, v-am oferit tot felul de topuri, dar acesta este cu siguranță unic! Vi s-au derulat, prin fața ochilor, sute de fotografii, poate mii, în care vedetele autohtone ale showbiz-ului au făcut ”năzbâtii”, fie că au vrut, fie că, pur și simplu, au ”comis-o”. A ieșit, de fiecare dată, ceva spectaculos. Topurile nu s-au încheiat, însă! Au făcut și vor continua să facă istorie.

Fotografiile mega-exclusive cu vedete în cele mai diverse ipostaze atrag oricând atenția. Așa cum se va întâmpla, cel mai probabil, și cu acest top pe care vi-l propunem și care, spunem noi, chiar este unul special, încărcat cu multe sentimente. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 DE VEDETE AȘA CUM NU AR FI VRUT SĂ SE „PREZINTE” NICIODATĂ. PE CE LOCURI SE AFLĂ AMNA, ANDREEA MANTEA SAU DELIA)

Andra și Cătălin Măruță se iubesc ca-n prima zi

Topul amintirilor și suspinelor: sărutul pasional!

CANCAN.RO vă prezintă Top 40 săruturi între vedete, all-time. Cele mai cunoscute cupluri din showbiz și-au făcut loc în ineditul clasament, chiar dacă, între timp, unele dintre ele au intrat, la rândul lor, în istorie. Surprinzătoarele imagini din bogata galerie foto vă vor îndemna, fără îndoială, să dați click după click până la vârful ierarhiei.

Mai ales că și decorurile în care vedetele se sărută sunt, la rândul lor, unele surprinzătoare. (NU RATA: TOP 20 SEXY-FIICELE VEDETELOR ÎN IPOSTAZE RĂVĂȘITOARE. PE CE LOCURI “SE BAT” ANA BANICIU, CLEOPATRA STRATAN, CARMEN SIMIONESCU ORI ALEXIA ERAM)

Îi veți regăsi în acest Top de excepție pe Andra și Cătălin Măruță, care sunt la fel de iubăreți și veseli ca-n prima zi când s-au cunoscut, pe Gina Pistol și Smiley, care vor deveni, la anul, părinți pentru prima dată. Îi veți regăsi pe Adela Popescu și Radu Vâlcan, pe Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, pe Adelina și Cristi Chivu. Dar tot aici veți da – și să nu fie cu supărare pentru vedetele vizate dacă amintirile le vor răscoli – de celebrele cupluri, destrămate de multă vreme, Oana Zăvoranu și Pepe, Adelina Pestrițu și Speak sau Andreea Raicu și Tudor Chirilă. Au fost clipe frumoase care au dat instantanee emoționante! Galeria foto are cuvântul!