Top 30 – Vedetele din România prinse de paparazii noștri în timp ce se iubeau în locuri publice

Publicat: 12/12/2019 | 11:00

Atunci când este vorba despre dragoste, totul se schimbă radical. Dorința și pasiunea sunt ingredientele esențiale care transformă orice cuplu într-o adevărată uzină de făcut amor. Mult mai delicată devine situația atunci când locația aleasă nu este dormitorul din locuința personală, ci un spațiu… public unde ești ”la vedere”, cum se spune. Dar au existat destule situații în care vedetele din România s-au ”dezbrăcat” la propriu de inhibiții și, cuprinse de patimă, au ales locuri publice drept decor pentru a-și liniști ”febra iubirii”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă un extraordinar Top al vedetelor din România care… s-au iubit în locuri publice. (Citește și: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Da, atunci când hormonii încep să danseze este foarte greu să îi liniștești. Cu atât mai mult dacă te afli pe stradă, în mașina personală sau pe plajă, alături de iubit sau iubită. Iar vedetele pe care le puteți vedea printr-un simplu click, în senzaționala GALERIE FOTO, au dat frâu liber pasiunii fără să le mai pese de eventuale priviri indiscrete. Dar fotoreporterii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au fost – ca de fiecare dată, de altfel – pe fază. (Vezi și: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

O galerie foto uluitoare. Imagini +18

Vedetele din showbizul autohton pot fi admirate la evenimente mondene sau atunci când participă în diferite emisiuni de televiziune care fac rating. Au ținute de zeci de mii de euro și încearcă să fie tot timpul 100% ok, din toate punctele de vedere. Numai, după cum veți putea observa accesând GALERIA FOTO, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a realizat un TOP care surprinde vedetele într-o cu totul altă ipostază. S-au dezlănțuit, nu au mai ținut cont de nimeni și nimic și s-au lăsat purtate pe valurile unei pasiuni tulburătoare. (Nu rata: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu, Mihai Bendeac și Roxana Vancea, Romică Țociu, Andra și Cătălin Măruță, Anna Lesko, Irinel Columbeanu, Laurette, Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Loredana Chivu, Raluca Sandu sau Crina Matei. Iată doar câteva dintre vedetele autohtone care s-au iubit în locuri publice și au fost surprinse de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (Vezi și aici: #10YEARCHALLENGE. CUM ARĂTAU ANDRA, GINA PISTOL SAU ANTONIA ÎN URMĂ CU 10 ANI. TOP 30 TRANSFORMĂRI ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)