Top 30 vedete care “s-au jucat” cu sutienul pe plajă. Ce locuri ocupă în clasament Mihaela Rădulescu, Loredana Groza, Oana Zăvoranu, Ruby sau Roxana Vancea

Publicat: 09/05/2020 | 23:27

Ne pregătim să intrăm, după 15 mai, din stare de urgență, în stare de alertă, dar divele din showbiz și-ar dori – cu siguranță – să fie decretată o stare de alertă… estivală. Până atunci, aflate în autoizolare la domiciliu, senzualele vedete nu pot decât să viseze cu ochii deschiși la nisipul fierbinte al plajelor, la valurile înspumate și la cluburile de fițe asaltate în trecutul nu foarte îndepărtat. Anticipând descătușarea care va completa normalitatea vieții de zi cu zi, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă propune un alt TOP senzațional – TOP 30 al vedetelor care s-au ”jucat”, pe plajă, cu sutienele. (CITEȘTE ȘI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Sub razele toride ale soarelor, până și sutienul devine un accesoriu la care ar trebui renunțat cât mai repede, însă, dacă rămâne la locul său și ascunde – măcar parțial – sânii generoși, atunci este necesară o inspecție, măcar din când în când. Iar fiecare divă, aflată în apă, pe șezlong sau pe sub umbreluțele multicolore, nu uită să tragă cu ochiul către sutien și să fie convinsă că totul se prezintă cum nu se poate mai bine, fără vreo… ieșire în decor. (VEZI ȘI AICI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOT)

Le-am prins ”în fapt”, iar intrarea în TOP a fost doar o formalitate

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se află tot timpul la locul și momentul potrivit, astfel că și o mică ajustare a sutienului infim este surprinsă exact atunci când trebuie. Oricât ar fi încercat să se ferească, au fost prinse, literalmente, ”cu mâinile-n sân”, pe plajă, aproape toate frumusețile din lumea mondenă. Printre ele, câteva s-au poziționat cum nu se poate mai bine, astfel că au intrat, cu mare ușurință, în acest TOP spectaculos. Oana Zăvoranu, Mădălina Pamfile și Mihaela Rădulescu sunt ”specialiste” ale topurilor, în general, iar unul în care s-au jucat cu sutienele este un adevărat răsfăț vizual.

Dar nici Raluca Lăzăruț sau Rodica Miron nu puteau fi lăsate deoparte, cu atât mai mult cu cât – iar admiratorii lor o confirmă – au ce arăta. Ce să mai spunem despre Anda Adam, Andreea Bănică sau Roxana Ionescu?  (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – VEDETE DIN ROMÂNIA CU „CAMELTOE”. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)

Divele sunt foarte grijulii cu… podoabele lor

Unele dintre sexy-vedete preferă topless-ul, neavând rețineri și dorind să ofere privirilor curioase sânii de care sunt atât de mândre. Altele rămân pudice, cel puțin într-o primă fază, iar atunci când ies din apă nu uită că sutienul trebuie rearanjat în așa fel încât să nu permită vreo ”evadare” nedorită.

Mâinile se îndreaptă, din reflex, către sâni, verificarea de rigoare se face după un adevărat ritual, iar cel care surprinde momentul se poate declara încântat. GALERIA FOTO demonstrează, cu prisosință, că ”joaca” vedetelor ridică tensiunea la cele mai înalte cote, iar pulsul se accelerează direct proporțional. Iar dacă în prim-plan se află Crina Abrudan, Simona Trașcă, Lora sau Laurette, atunci poate fi bifată o rețetă a succesului vizual incontestabil, iar un Top 30 vedete care “s-au jucat” cu sutienul pe plajă este binevenit. (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Au ținut situația sub control, oferind imagini incitante

Andreea Antonescu, Alina Eremia, Ruby, Daniela Crudu și Bianca Pop, una mai ispititoare decât cealalată, nu au uitat nici ele să ducă mâinile către sâni, ca într-o joacă, pentru a fi convinse că au ”situația” sub control.

În ceea ce o privește pe Bianca Pop, ca să dăm doar un exemplu ”fierbinte”, focoasa brunetă a insistat chiar în ”studiul” său provocator, fotografiile confirmând nu numai sex-appeal-ul vedetei, dar și grija pe care o are față de propriul trup, cu atât mai mult atunci când se află la plajă și își expune formele care îi fac pe bărbați să rămână cu privirea fixă. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZII NOȘTRI ÎN TIMP CE SE IUBEAU ÎN LOCURI PUBLICE)

Acest Top 30 vedete care “s-au jucat” cu sutienul pe plajă, spre încântarea privitorilor, completează seria topurilor excepționale propuse de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, aproape săptămână de săptămână. Și, până când starea de alertă… estivală va deveni posibilă, drumul către sexy-divele din showbiz trece, neapărat, prin GALERIA FOTO. Enjoy! (VEZI ȘI AICI: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

Citește și...