Top 30 vedete care s-au „încins” la plajă. „Luați-vă o cameră…”

Publicat: 08/05/2021 | 23:27

Cel mai iubit anotimp al anului începe în câteva săptămâni. Se anunță o vară incendiară pe litoralul românesc, însă până atunci… CANCAN.RO a făcut o retrospectivă a anotimpului călduros și vă prezintă un inedit Top 30 al vedetelor care s-au ”încins” pe plajă. Din clasamentul „fierbinte” nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu ori Lora.

Odată cu venirea verii, vedetele noastre renunță la inhibiții, dar și la haine. Și… împreună cu partenerii de viață sau cu prietenele de suflet, ”zânele” showbiz-ului românesc se relaxează pe litoralul românesc și nu numai. Profită de mare, soare, plajă și… uneori ”uită” de așa-zisele reguli impuse de societate și dau frâu liber sentimentelor. (CITEȘTE ȘI: TOP 40 SEXY-VEDETE CARE NU POARTĂ SUTIEN PE STRADĂ)

Sexy-vedetele din showbiz vor, în fiecare vară, să obțină un bronz ca-n reviste. Însă… protecția solară este extrem de importantă. Așa că… fie că sunt însoțite de prietene sau de iubiți, ele nu uită de crema de protecție. Și uite așa… se încinge, uneori, atmosfera pe plajă în doi timpi și trei mișcări. Și, fie vorba între noi, nu doar pe plajă!

Cristi Pulhac și soția, gesturi tandre pe plajă

Anul trecut, Cristi Pulac și soția au mers să se relaxeze în Mamaia. Nu singuri însă, ci împreună cu câțiva amici. În timp ce fostul dinamovist stătea la șuetă cu prietenii lui, își ținea strâns soția în brațe și o săruta cu patos. Semn că… focul pasiunii este la fel de aprins ca-n prima zi!

Și, ce-i drept, avea și un motiv bine întemeiat să nu se dezlipească de soția lui. Din momentul în care și-a făcut apariția pe plajă, Raluca a atras privirile tuturor. Bruneta a optat pentru un costum de baie, negru, format din două piese, care i-a pus formele fără cusur în evidență. Cei doi au dat frâu liber sentimentelor, iar atmosfera s-a încins pe loc! (CITEȘTE ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON ȘI SOȚIA LUI, SCENE FIERBINȚI PE PLAJĂ. I-A MASAT DELICAT POSTERIORUL CU ULEI ȘI…)

Cristi Pulhac și soția au încins atmosfera pe plajă

Iar din topul incendiar nu lipsesc scene memorabile cu Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Andreea Bălan, Adela Popescu ori Loredana Chivu.  Până la zilele însorite și călduroase, GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care s-au ”încins” pe plajă, stârnind, cel mai probabil, un singur gând printre privitori: “Luați-vă o cameră…”.