Top 30 sexy-vedete la plajă în poziții dedicate exclusiv adulților. Cum se “descurcă” în clasament Bianca Drăgușanu, Emily Burghelea sau Florentina Raiciu

Publicat: 27/02/2021 | 23:26

Oglindă, oglinjoară… cine-i cea mai sexy celebritate din țară? Ei bine, avem răspunsul! CANCAN.RO vă prezintă „Top 30 sexy-vedete la plajă în poziții dedicate exclusiv adulților”. Celebritățile au făcut ravagii pe litoralul românesc și nu numai. Iar din clasament nu lipsesc Bianca Drăgușanu, Emily Burghelea sau Florentina Raiciu. Atenție, doamnelor… dar mai ales domnilor, urmează imagini interzise cardiacilor!

Vedetele noastre iubesc nisipul, marea şi soarele, iar în fiecare an îşi programează o vacanță sau chiar mai multe pe litoralul românesc ori… peste hotare. Iar noi, cu melancolie, am făcut retrospectiva verii!

Adoptă un stil de viață sănătos, apelează la nutriționiști pentru anumite diete menite să le scape de kilogramele în plus, merg la sală și fac diverse tratamente corporale pentru un trup tras ca prin inel. Zânele showbiz-ului românesc stârnesc imaginația masculilor și invidia altor femei. Și pe bună dreptate!

Nu de alta, dar le-am surprins pe reprezentantele sexului frumos în poziții răvășitoare, demne de filmele pentru adulți. Rând pe rând, vedetele și-au făcut apariția pe plajele exclusiviste din stațiunile celebre de la malul mării în costume de baie minuscule, care le-au pus în evidență formele fără cusur. Și… un lucru este cert! Nu au trecut neobservate. (NU RATA ȘI: PE INSTA PĂPUȘĂ, PE STRADĂ MĂTUȘĂ! TOP 40 SEXY-VEDETE “CU MASCĂ, FĂRĂ MASCĂ”. PE CE LOCURI SUNT INNA, VICA BLOCHINA ORI DANIELA GYORFI)

Daniela Crudu, surprinsă în cele mai ”tari” poziții

Din topul alcătuit de CANCAN.RO… nu putea să lipsească Daniela Crudu. Bruneta și-a făcut apariția, vara trecută, pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Mamaia. Iar când a început să se miște senzual pe șezlong, suflarea masculină a avut nevoie de asistență medicală! (CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE ÎȘI POTRIVESC “CU MÂNUȚA LOR” SLIPUL “BUCLUCAȘ”. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT CORINA CARAGEA, LOREDANA CHIVU, CARMEN BRUMĂ ORI ANDREEA BĂLAN)

Trup sculptat, bust generos, picioare de gazelă și posterior bombat… fără doar și poate, Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Îmbrăcată într-un costum de baie, bleumarin cu buline albe, format din două piese… în doi timp și trei mișcări a reușit, cu brio, să stârnească invidia tuturor femeilor.

Daniela Crudu a stârnit imaginația bărbaților

Iar din topul inedit nu lipsesc Delia, Bianca Drăgușanu, Andreea Bălan, Ilinca Vandici, Loredana Chivu, Andreea Mantea, Anda Adam, Florentina Raiciu ori Emily Burghelea. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedete în ipostaze care-ți taie răsuflarea.