Top 30 sexy-vedete în ipostaze de infarct pe rețelele de socializare. Ce locuri ocupă Gina Pistol, Mădălina Ghenea, Cristina ICH sau Lidia Buble

Publicat: 06/06/2020 | 23:46

Provoacă puseuri de tensiune atunci când se dezbracă pe plajă, apar îmbrăcate în rochii provocatoare la evenimente mondene, sunt surprinse – de foarte multe ori – în ipostaze „erotice”, chiar și atunci când nu și-ar dori asta, conduc bolizi de lux, nasc pasiuni și, deopotrivă, invidii. Dar divele showbizului nu uită, niciodată, să întrețină o legătură permanentă cu fanii abonați la rețelele de socializare, iar CANCAN.RO vă prezintă, astăzi, un alt TOP senzațional. Am alcătuit un clasament incitant al vedetelor care au abandonat inhibițiile și au postat pe Instagram sau pe Facebook fotografii incendiare, spre deliciul urmăritorilor.  (CITEȘTE ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Fanii le răsfață cu aprecieri și comentarii laudative, iar sexy-divele din showbiz mențin atmosfera încinsă chiar și în mediul online. Paginile de socializare sunt luate cu asalt, fiecare fotografie este studiată cu atenție, orice anunț este răsucit pe toate fețele pentru a se căuta un eventual mister ascuns printre cuvinte. Dar atunci când este vorba despre apariții spectaculoase în care trupurile vedetelor sunt eliberate din veșminte, totul se transformă într-un adevărat spectacol urmărit de nenumărații admiratori ai frumoaselor care, lipsite de inhibiții, își etalează formele.  (VEZI ȘI AICI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Mădălina Ghenea, Cristina ICH și Andreea Bălan, în primele rânduri

Andreea Bălan nu trece prin cea mai fericită perioadă sentimentală a vieții sale, despărțirea de George Burcea rămânând, încă, un subiect care suscită un interes extraordinar din partea internauților atenți la evoluția și, iată, involuția cuplului. Dar vedeta le-a mărturisit fanilor, pe paginile sale de socializare, că este o femeie puternică și decisă să treacă peste toate inconvenientele, neexcluzând o altă relație, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.  Numai că Andreea Bălan le-a făcut admiratorilor și surprize vizuale neașteptate, apărând în fotografii care nu numai că i-au luat pe aceștia prin surprindere, dar au primit un număr impresionant de like-uri.

Cristinei Ich i se mai spune și ”Regina Instagramului”, iar admiratorii săi știu de ce. Tocmai de aceea își transmit complimentele în funcție de inspirația fiecăruia, iar eventuale critici trec ca și cum nu ar fi existat. Există o singură certitudine. Orice apariție a Cristinei Ich pe paginile de Instagram sau de Facebook devine o adevărată aventură cu impact incontestabil.

Cât despre Catrinel Menghia, fotografiile sale provocatoare i-au determinat pe mulți reprezentanți ai ”sexului puternic” să ofteze, lăsând la o parte orice urmă de orgoliu masculin. (NU RATA: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

”Bună dimineața, s-a trezit dulceața!”

La acest capitol, focoasa brunetă Ruby este ”number one”. De fapt, ea a și transformat expresia într-una celebră pe rețelele de socializare, chiar dacă au existat și voci, de-a lungul timpului, care i-au transmis să nu mai insiste la capitolul… tatuaje.

Dar acest TOP senzațional întocmit de CANCAN.RO propune imagini devastatoare care le au în prim-plan și pe alte sexy-vedete ale showbizului. Nu ne referim doar la Loredana Chivu, care se expune provocator și reușește să ridice tensiunea la cele mai înalte cote. Mihaela Rădulescu, Raluca Podea, Antonia și Oana Zăvoranu sunt prezente, fotografiile pe care le-au ”urcat” în mediul online făcând – așa cum se spune – mai mult decât o mie de cuvinte. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOT)

Gina Pistol nu se dezminte. Imaginația este pusă la grea încercare

”De unde vii la ora asta?” o poate întreba doar Smiley, ce-i drept, dar încă nu poate răspunde nimeni la întrebarea: ”Se va justifica sau nu Gina Pistol?” Gina nu se dezminte, rămâne una dintre frumusețile discrete ale lumii mondene, însă nu au fost rare cazurile în care a abandonat complexele la ușa dormitorului și a făcut adevărate demonstrații vizuale pe rețelele de socializare, alb-negru sau color.

Alexandra Stan a ”rupt” topurile, la rândul ei, dar a înfierbântat și mediul online. Și ea face parte din categoria vedetelor care sunt, uneori, ”certate” de unii dintre internauți pentru ”plăcerea” de a se dezgoli în fața aparatului de fotografiat, din acest punct de vedere făcându-i o concurență serioasă Annei Lesko, cea căreia i se spune și acum ”Noaptea-ntreabă de tine, te vreau lângă mine, Anicyka Maya!” (VEZI ȘI AICI: TOP 30 BUNĂCIUNI LA PLAJĂ DE 1 MAI. S-AU DAT CU LOȚIUNE, S-AU AȘEZAT PE ȘEZLONG ȘI… VEZI PE CE LOCURI SE CLASEAZĂ ANDREEA BĂNICĂ, DANIELA CRUDU, BIANCA DRĂGUȘANU ORI ROXANA VANCEA)

Și asta nu e tot, fiindcă dintr-un astfel de clasament ar fi fost pur și simplu de neconceput să lipsească Bianca Drăgușanu, Carmen Brumă, Andreea Raicu și… Rămâne să (le) descoperiți, iar fiecare fotografie inserată în GALERIA FOTO este o… încântare. Atenție, CANCAN.RO propune un TOP interzis cardiacilor! (NU RATA: TOPUL VEDETELOR CARE FAC PLAJĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. PE CE LOCURI SUNT DELIA, LORA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI LOREDANA CHIVU)