Top 30 sexy-sportive din showbiz. Ce locuri ocupă Anna Lesko, Delia, Bianca Drăgușanu ori Cristina ICH

Publicat: 28/03/2020 | 23:25

Sunt vremuri de criză medicală profundă și de distanțare socială impusă de autorități, iar românii stau în case. Aceasta este metoda asupra căreia medicii insistă, spunând că numai astfel poate fi limitată sau chiar stopată răspândirea infecției cu COVID-19. Ce fac vedetele din showbiz în astfel de condiții? Bineînțeles, stau și ele acasă, iar drumurile la saloanele de înfrumusețare și la sălile de fitness au devenit, deocamdată, doar amintire. Dar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă – în exclusivitate – un alt TOP menit a face istorie vizuală, iar în prim-plan se află… cele mai sexy-sportive din showbiz. (CITEȘTE ȘI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Firește, nicio vedetă nu poate apărea în fața fanilor fără un trup perfect, cu formele apetisante aflate în cele mai bune condiții, întreținute corespunzător în timpul orelor petrecute la sală. Divele pun aspectul fizic pe locul întâi, de cele mai multe ori, încercând să nu omită vreun amănunt esențial, iar topirea grăsimilor face parte, am putea spune, dintr-un ritual zilnic. Iar dacă nu există sala de fitness – raportându-ne la interdicțiile de acum -, există modalități prin care forma fizică poate fi păstrată și în condițiile distanțării sociale. Dar TOP-ul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, înseamnă și o… întoarcere în timp, atunci când ieșirea din casă nu te putea pune în pericol, vedetele fiind surprinse în diferite situații prin care au încercat să demonstreze că stau bine la capitolul mișcare și cunosc dictonul ”Minte sănătoasă în trup sănătos”. (VEZI ȘI AICI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOT)

Ținută sport, atitudine sexy, mișcare în funcție de inspirație și… talent

Există o singură certitudine, fiindcă pozițiile pe care le ocupă divele în clasamentul senzațional rămân, până la accesarea GALERIEI FOTO, o surpriză: frumoasele din showbiz arată ”trăsnet” și atunci când sunt echipate pentru ”mișcare”. Fiecare dintre ele are grijă să nu iasă din casă până nu a pus totul la punct, de la adidași și colanți, până la alte accesorii ale echipamentului sportiv și nelipsitele căști la care ascultă muzica preferată.

Iar dacă Andreea Bănică, spre exemplu, a preferat să ”dea” ture de stadion și, suplimentar, să facă și mișcări de gimnastică, Andreea Popescu a fost mult mai decisă să se ”desfășoare” corespunzător, punându-și formele voluptuoase în valoare – și talentul de contorsionistă -, în spațiu închis. Totul ține, după cum spuneam, de preferințe și, în unele cazuri, de vremea de dincolo de ferestre. (NU RATA: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Mișcare să fie, dar să le admirăm și noi!

Și cum să nu tragi cu ochiul dacă în parc își face apariția, pregătită așa cum se cuvine și energică, chiar Adelina Postelnicu de la Heaven? Asortată ”la negru”, cu ochelari de soare, Adelina le-a demonstrat eventualilor privitori că nu este numai sexy, ci și pregătită pentru o competiție de ”anduranță”. Iar această idee a fost argumentată și de energia cu care a coborât și a urcat scări, ceea ce nu este chiar la îndemâna oricui.

În ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu, are aceeași prezență absolut răvășitoare inclusiv atunci când lasă deoparte ținutele de seară. Nu s-a ”mișcat” până la epuizare, după cum veți observa, însă aerul liber, buna dispoziție și unele gesturi revigorante – plus o discuție telefonică în urma căreia a afișat un zâmbet larg – au adus-o în TOP-ul celor mai sexy-sportive din showbiz. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZII NOȘTRI ÎN TIMP CE SE IUBEAU ÎN LOCURI PUBLICE)

Dar să le vedeți/admirați pe Iulia Vîntur și Roxana Ciuhulescu. Mai ales că s-au folosit, pentru a face mișcări cât mai ample, de… portbagajul mașinii. Iar imaginile sunt memorabile. Însă nu s-au rezumat doar la asta. Încălzirea are rolul ei, dar Iulia și Roxana au trecut la jogging și nu a fost doar o alergare ”de ochii lumii”. Fetele au demonstrat că sunt în formă și că nu se sufocă pe distanțe lungi.

O prezență care nu va trece neobservată – nici nu ar avea cum, de altfel – este Roxana Nemeș. Asortată  ”la negru”. Iar colanții aleși de vedetă oferă picioarelor momentul ideal pentru a ieși în evidență. Suplimentar, Roxana s-a ”antrenat” serios, demonstrându-și abilitățile, fără a-și pierde vreodată echilibrul.  La capitolul ”kangoo” este, cu siguranță, un adversar redutabil. (VEZI ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Elena Gheorghe și Anna Lesko, în aer liber și puse pe fapte mari

Senzuala Anna Lesko a preferat să iasă noaptea pentru face exerciții în urma cărora să-și simtă trupul revigorat. Vedeta arată trăsnet, iar dovada se află în zecile de mii de like-uri pe care le primește de fiecare dată când oferă câte o fotografie fanilor nerăbdători. Și, pentru că nu poate să lase ștacheta mai jos, aleargă și face gimnastică, pasiunea fiind evidentă. În sală sau în aer liber, indiferent de oră, Anna trage din greu. Dar rezultatul e incitant, chiar dacă mai există și situații în care voci critice o acuză că umblă… prea dezgolită. Nicio problemă, Anna aleargă mai departe.

Antonia nu putea rata acest TOP. Și nu numai pentru că, în general, este o abonată a tuturor topurilor care scot în evidență cât de generoasă a fost natura cu unele dintre vedete, ci pentru că – la sală fiind – nu s-a jucat de-a mișcarea, ci chiar a făcut-o. Cu același zâmbet pe chip. Adidași roz, asortați cu maioul, colanți negri, atitudine relaxată, punct ochit, punct lovit. (NU RATA: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ CORINA CARAGEA, SANDRA IZBAȘA SAU IULIA ALBU?!)

Carmen Negoiță vine tare, Lora are și profesor de sport

Lora – alături de profesorul de sport – pune alergarea mai presus de toate, iar Carmen Negoiță, în parc, atrage privirile ca un magnet. Dar în clasamentul întocmit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, mai sunt multe locuri neocupate, iar sexy-sportivele din showbiz au apărut exact atunci când trebuie. Andreea Marin merge la sală, Corina Caragea are o relație de prietenie maximă cu rolele, Cosmina Păsărin și Giulia Anghelescu au pus monopol pe aparatul de gimnastică din parc.

Restul e… mișcare, iar cea mai simplă dintre toate, în condițiile distanțării sociale, rămâne… click-ul care vă îndreaptă către fiecare imagine din GALERIA FOTO. Enjoy! (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE AU ARĂTAT TOT LA PLAJĂ ÎN BIKINI MINUSCULI)