Top 30 cei mai discreți sâni din showbiz. Ce poziții ocupă Corina Caragea, Sandra Izbașa sau Iulia Albu?!

Publicat: 01/02/2020 | 22:45

Mărimea sânilor este – pentru multe dintre vedete – unul dintre subiectele care induc insomnii sau chiar adevărate crize. Cum mai toate divele showbizului își propun să fie cât mai dorite, îndelung privite și mângâiate tandru în momentele de intimitate, a avea sâni voluptuoși devine un ideal. În societatea contemporană, este relativ simplu să aduci trupului unele ”ajustări” și ”îmbunătățiri”, acolo unde trebuie și când trebuie, iar doritoarele iau cu asalt cabinetele medicilor esteticieni pentru a-și îndeplini toate fanteziile, oricât ar părea ele de îndrăznețe. Dacă aducem în discuție sânii, nu greșim când afirmăm că, în foarte multe dintre cazuri, medicii au făcut minuni, iar divele au plecat încântate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, continuă seria topurilor de succes care au bucurat privirile milioanelor de cititori, prezentându-vă – în exclusivitate – un senzațional și neașteptat TOP 30 al… celor mai discreți sâni din showbiz. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

E drept că frumoasele ”prinse” în acest clasament nu și-ar fi dorit, poate, să fie prezente. Dar, pentru a le ”liniști”, încă de la bun început, este firesc să existe… gusturi și gusturi. Așa cum unora le plac femeile cu sâni impresionanți, există și persoane pentru care sânii ”discreți” sunt un ideal. Așa că, doamnelor, nu ar trebui să aveți inhibiții, din acest punct de vedere, cu atât mai mult cu cât aveți destule atuuri prin care compensați ”discreția” sânilor.  (VEZI ȘI: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… )

Nume mari, sâni ”discreți”

Trebuie să spunem, de la bun început, că în acest TOP 30 al celor mai discreți sâni din showbiz sunt prezente foarte multe vedete la care nu v-ați fi gândit, niciodată, ca fiind ”apte” să prindă locuri pe podium sau în afara lui. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a reușit să le aducă împreună, iar rezultatul vizual este spectaculos. Și, firește, surprizele se țin lanț, pe măsură ce ne apropiem de primele locuri ale acestui clasament.

Să spunem, deocamdată, că Stana Izbașa, spre exemplu, este aici. Și nu lipsește Corina Caragea, iar nonconformista Iulia Albu – fie că și-ar dori sau nu – face parte din ”echipă”. Dar nici Irina Rimes sau Lidia Buble nu au putut evita prezența. Și suntem convinși că locul pe care îl ocupă în acest clasament nu le va provoca insomnii. Plus că le au în postura de coechipiere pe Raluca Sandu, Sore, Larisa Iordache sau chiar pe inconfundabila Adela Popescu. (NU RATA: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Femeile cu sânii mici au o sexualitate aparte

Există unele motive pentru care eventualele complexe ale divelor aflate în acest TOP 30 al celor mai discreți sâni sâni din showbiz trebuie, pur și simplu, șterse cu buretele. Spre exemplu, imaginați-vă că o femeie cu sânii mici va purta un decolteu generos. Nimeni nu va spune despre ea că este… vulgară și că ”îi ies sânii pe afară”, ca să folosim o expresie îndelung uzitată.

Pe de altă parte – și nu este vorba despre un oarecare amănunt – faimoșii cercetători care, în fiecare zi, se ocupă cu descifrarea multor mistere ale lumii care ne înconjoară, au ajuns la concluzia că femeile cu sânii mici/”discreți” se simt mult mai bine… în pat. Da, totul poate fi interpretabil, atunci când punem în balanță momentele intime, iar DJ Wanda sau Doinița Oancea ne-ar putea confirma sau infirma dacă respectivii cercetători au ”nimerit-o”, măcar de data aceasta. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI)

INNA, alături de Simona Gherghe și Anca Țurcașiu

Geanina Corondan, Lora – fără silicoane ???? -, Amna și Crina Abrudan. Iată că se poate face o legătură între ele, cu toate că nimeni nu s-ar fi gândit, până acum, la mărimea sânilor. Dar hai să le aducem în acest TOP pe Simona Gherghe, Giulia Anghelescu, Xonia, Alexandra Stan și Anca Țurcașiu. Datele problemei se schimbă radical, fiindcă foarte mulți dintre admiratorii vedetelor au scăpat din vedere acest ”detaliu” esențial.  (VEZI ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE)

În consecință, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, lansează o nouă provocare vizuală. Iar GALERIA FOTO aflată la distanță de un singur click vă va convinge că frumoasele showbizului  autohton – chiar dacă sunt posesoare de sâni ”discreți” – se pot lupta, de la egal la egal –  cu ”rivalele” mai bine ”dotate” din lumea artistică și numai. Dați click și convingeți-vă! (NU RATA: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)