TOP 30 „cameltoe” – Vedetele din România fotografiate cu bikini mult prea mulați. Atât de mulați, că s-a văzut tot. În cazul unora, chiar tot

Publicat: 24/12/2019 | 08:50

Se apropie toamna, însă amintirile ”fierbinți” de peste vară își găsesc locul în topuri extraordinare – linkurile pot fi descoperite în articol, spre o incitantă aducere aminte – prezentate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Iată că astăzi a venit momentul încă unui clasament de excepție, fiind vorba despre… costume de baie super-mulate, care vor încinge, din nou, imaginația tuturor bărbaților. Divele mondenului nu s-au sfiit să își arate formele provocatoare, plus ”atuurile” feminine care le transformă în bombe-sexy, iar acest TOP 30 al vedetelor în costume de baie super-mulate va face, cu siguranță, senzație. (VEZI ȘI: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

Imagini delicioase, vedete surprinse în ipostaze care nu pot fi uitate. Trupuri bronzate, picioare lungi, sâni apetisanți. Costume de baie super-mulate, trupuri bronzate și atitudini provocatoare. Poziții mai mult sau mai puțin studiate. Un adevărat ”show” al imaginilor incendiare, propus de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Frumoasele showbiz-ului au ținut plajele și cluburile de fițe sub control, iar aparatul de fotografiat a fost aproape de ele, ca de fiecare dată. În definitiv, astfel de situații nu pot fi ratate, cu atât mai mult cu cât este vorba despre vedete pentru care fiecare apariție, indiferent de locația aleasă, se transformă într-un spectacol pe care fanii îl urmăresc cu pulsul crescut.  (VEZI ȘI AICI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Costumul de baie, ”piesă de rezistență”

Atunci când iau cu asalt cluburile de fițe de pe litoral, divele din showbiz aleg ținute prin care să iasă cât mai mult în evidență, distrându-se în fiecare minut, la superlativ, și fiind atente la orice detaliu care ar putea să le ”știrbească” imaginea îndelung pregătită. Plaja rămâne, însă, un loc al provocărilor multiple, acolo unde costumele de baie sunt în centrul atenției, fie ele minuscule sau ceva mai generoase. Indiferent de model sau de culoare, costumele de baie ”încearcă” – uneori fără a reuși – să acopere sâni țanțoși sau posterioare bombate către care trag cu ochiul toți cei din jurul vedetelor.  (NU RATA: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Firește, alegerea unui costum de baie reprezintă o adevărată ”piatră de încercare” pentru bombele-sexy care doresc nu numai să se bronzeze, ci și să fie admirate, astfel că putem vorbi, fără teama de a greși, despre o adevărată ”piesă de rezistență”  cu o contribuție esențială la imaginea ”hot” a respectivei divei.  (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Super-mulate și… super-admirate!

Paginile de socializare ale bombelor-sexy sunt asaltate de fani, iar asta se întâmplă de fiecare dată când acestea postează fotografii care evidențiază farmecele trupești. (NU RATA: TOP 20 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU FOST PRINSE DE PAPARAZZII NOȘTRI FĂCÂND AMOR NEBUN LA MARE) Cu atât mai mult există un interes crescând atunci când este vorba despre imagini surprinse fără ca vedetele să dorească neapărat asta. Iar costumele de baie super-mulate au un farmec incontestabil. Ascund și, totodată, arată mai mult decât ar fi dorit frumoasele în cauză! (VEZI ȘI AICI: TOP 20 – CELE MAI EROTICE GAFE ALE VEDETELOR LA MARE. CUM AU ”COMIS-O” BIANCA DRĂGUȘANU, DANIELA CRUDU, ANDREEA BĂLAN ȘI MIHAELA RĂDULESCU)

Sfârșit de vară, GALERIE FOTO memorabilă

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă încă o GALERIE FOTO senzațională și un TOP 30 al costumelor de baie super-mulate care vă va ține aproape la fiecare click. Această provocare vizuală va deveni din ce în ce mai interesantă, pe măsură ce veți vedea fiecare fotografie prezentă în clasament, mai ales că au spus ”prezent” la această întâlnire vizuală memorabilă – rămâne să descoperiți ce loc au ocupat în clasament!  – Antonia, Cristina Ich, Crina Matei, Liana Stanciu, Mihaela Rădulescu, Loredana Chivu, Carmen Brumă, Roxana Ionescu sau Ioana Tamaș. (CITEȘTE ȘI: COSTUMELE DE BAIE LE-AU JUCAT FESTE… VEDETELE DIN ROMÂNIA ȘI-AU ARĂTAT SÂNII FĂRĂ VOIA LOR!)