Acasă » Trending » Top 25 vedete din România care au ”gafat” erotic în public. Ce poziții ocupă Bianca Drăgușanu, Carmen Brumă sau Lidia Buble

Top 25 vedete din România care au ”gafat” erotic în public. Ce poziții ocupă Bianca Drăgușanu, Carmen Brumă sau Lidia Buble

De: Alexandru C. 25/12/2019 | 20:05

Greșelile fac parte din viața de zi cu zi, iar vedetele sunt supuse, la rândul lor, unor situații în urma cărora apar surprize nebănuite. Mai mică sau mai mare, greșeala este contabilizată la capitolul imagine, iar atunci când apare una cu tentă… erotică, totul se transformă într-o adevărată ”lovitură” de imagine. Dar lovitura respectivă nu este dată de vedeta în cauză, ci de ochiul neiertător al aparatului de fotografiat. De-a lungul timpului, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a oferit cititorilor topuri care au făcut senzație, fie că a fost vorba despre vedete care s-au luat la trântă cu Zeul Bachus și au părăsit cluburile de fițe pe trei sau mai multe cărări, fie că au fost imortalizate în momente în care au apărut mult mai dezgolite decât ar fi dorit. De data aceasta, vă prezentăm un extraordinar TOP 25 al vedetelor din România care au ”gafat” erotic în public. Este interesant de văzut ce poziții ocupă Bianca Drăgușanu, Carmen Brumă sau Lidia Buble… (CITEȘTE ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Fiecare zi oferă suprize, iar atunci când ești persoană publică te poți aștepta, inevitabil, ca orice apariție în public să fie studiată ca într-un laborator. Ideea de perfecțiune este minunată. Însă doar în teorie. Practica demonstrează contrariul, iar topul alcătuit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este – o dată în plus – elocvent și incitant. (VEZI ȘI AICI: TOP 10 – CELE MAI SCUNDE VEDETE DIN ROMÂNIA. CÂȚI CENTIMETRI AU ANDREEA ESCA, ANDREEA MANTEA ȘI INNA)

Fustițele scurte sunt frumoase, dar vin și cu riscuri ”la pachet”

Fiecare vedetă dorește să-și scoată în evidență ceea ce consideră că are mai bun în ceea ce privește fizicul personal de care este atât de mândră. Iar paginile de socializare sunt pline de fotografii în care deținătoarele conturilor respective apar în atitudini provocatoare sau îmbrăcate în ținute care atrag privirile și deschid ușa comentariilor mai mult sau mai puțin… elegante. Un picior lung și bine conturat contribuie esențial la imaginea de ansamblu, însă ce te faci atunci când – aplecându-te să scoți ceva din portbagaj, spre exemplu – oferi privirilor nu numai picioarele, ci și posteriorul care nu ar fi trebuit să se afle în prim-plan? Miile de like-uri înregistrate contează, la rândul lor, însă vedeta respectivă își poate spune, în intimitate, ”I-ar m-au prins!” (NU RATA: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

Despre viața la malul mării se pot spune, de asemenea, foarte multe, pornind de la un apus de soare răvășitor sau de la un răsărit reconfortant. Dar atunci când o vedetă se răsfață în așteptarea valurilor răcoritoare apar și momente ”fierbinți”. Trupul bine întreținut în sălile de fitness și dietele corespunzătoare fac în așa fel încât privirile celorlalți sunt, la rândul lor, răsfățate. Nu toate vedetele sunt lipsite de complexe, iar unele dintre ele chiar încearcă din răsputeri să apară doar în poziții pe care le consideră decente. Acest TOP 25 – vedete din România care au ”gafat” erotic în public demonstrează că… nimic nu este imposibil, iar imaginile savuroase, chit că n-au fost, poate, pe placul vedetelor implicate, sunt un deliciu atemporal. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CELE MAI EXTRAVAGANTE MIRESE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CUM AU APĂRUT ANDREEA ESCA ȘI TEO TRANDAFIR LA NUNȚILE LOR)

Imaginile nu mint, iar clasamentul spune totul

Firește, este greu să întocmești un clasament al gafelor erotice pe care le-au făcut vedetele. Dar sunt prezente frumuseți incontestabile, cele care îi fac nu numai pe partenerii lor de viață să suspine. Carmen Brumă are o siluetă de invidiat, Bianca Drăgușanu ține capul de afiș, frumoasa Lidia Buble – în ultima vreme din ce în ce mai descătușată la nivelul inhibițiilor – are un cuvânt greu de spus într-un astfel de top. Dar nu lipsește nici Ramona Olaru, iar Flore Saladilis a ”ținut” să nu rateze o astfel de ”aventură” vizuală. Cert este că Ana Roman, Bianca Pop sau inconfundabila Laurette s-au pus ”la coadă” și ele, iar zâmbetele sunt nelipsite.

GALERIA FOTO senzațională le aduce împreună, în pofida unor mici ”înțepături” care, așa cum e și normal, de altfel, au loc între vedete care se știu privite, admirate și, în unele cazuri, chiar adulate de fani. Concurența implică sacrificii, iar gafele ”erotice” sunt un condiment esențial. (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Xonia, Brigitte Sfăt și Monica Hill fac față cu succes oricărei provocări, nimeni nu se îndoiește de asta. Indiferent dacă vârsta din cartea de identitate provoacă insomnii și chiar dacă, pe măsură ce trece timpul nemilos, este nevoie și de unele ”ajustări” – esteticienii sunt la mare preț, în astfel de situații – sexy-vedetele nu lasă garda jos. Violeta Pavel și Flavia Mihășan ocupă locuri importante în acest clasament, iar fiecare fotografie va fi apreciată la justa valoare. Atenție, Alexandra Stan și Anamaria Prodan nu puteau să fie ”evitate” de aparatul de fotografiat.

Iar surprizele, pe măsură ce veți accesa GALERIA FOTO propusă CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vor fi din ce în ce mai mari. Rămâne să descoperiți ce vedete nu au fost menționate până acum și ce loc ocupă fiecare în acest TOP 25 – Vedete care au ”gafat” erotic în public(NU RATA: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Horoscop 25 aprilie 2024. ZODIA căreia i se vor recunoaște meritele
Horoscop 25 aprilie 2024. ZODIA căreia i se vor recunoaște meritele
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Cine-i conduce mașina? Cum a fost surprinsă Simona Halep când a ajuns la mall: Nu mai afișează zâmbetul de altădată
Cine-i conduce mașina? Cum a fost surprinsă Simona Halep când a ajuns la mall: Nu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce relație are artistul cu fiica lui
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
Ireal! Cât costă carnea de MIEL înainte de Paște. Mulți români se vor abține!
Ireal! Cât costă carnea de MIEL înainte de Paște. Mulți români se vor abține!
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Anișoara Dabija, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre relația maestrului Nicolae Botgros cu fiica lui:
Anișoara Dabija, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre relația maestrului Nicolae Botgros cu fiica lui:...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...