Top 20 sexy-vedete fără lenjerie intimă. Cât de “obraznice” au putut fi Iulia Vântur, Xonia sau Antonia

Publicat: 26/12/2020 | 23:45

Au stârnit controverse cu aparițiile lor incendiare și au întors toate privirile! Bărbații le-au admirat, iar Moș Crăciun le-a trecut pe „lista neagră”. Divele de la noi au impresionat cu outfit-uri care mai de care mai sexy, iar în unele cazuri au vrut să fie atât de hot, încât au uitat, intenționat, lenjeria intimă acasă. CANCAN.RO a pregătit un top al celor mai dezgolite vedete de la noi și vă spunem doar atât: urmează imagini interzise minorilor!

CANCAN.RO a pregătit un top incendiar al celor mai dezgolit vedete de la noi! Au rupt orice barieră a inhibițiilor și s-au afișat în cele mai deocheate ipostaze, iar dacă nu ne credeți pe cuvânt, galeria foto ne stă dovadă!

NU RATA: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA BĂNICĂ, LOREDANA CHIVU SAU BIANCA DRĂGUȘANU

Am ales 20 de dive excentrice și ne-am adus aminte de toate aparițiile lor, fie pe stradă, fie la evenimente sau în social media. Cine ocupă locul 1 și cine este pe ultimul loc ca capitolul „obrăznicie”? Veți afla numai din galeria noastră foto.

Numele celebrelor dive care au plecat de acasă fără lenjerie intimă sunt: Inna, Antonia, Anna Lesko, Lora, Adelina Pestrițu, Xonia, Andreea Bănică, Iulia Albu, Larisa Munteanu, Ruby, Loredana Groza, Raluca Lăzăruț, Simona Senzual, Roxana Nemeș, Julia Jianu, Rocsana Marcu, Aylin Cadir, Iulia Vântur, Carmen Brumă, Andreea Bălan.

Imagini interzise cardiacilor!

Domnilor, vă prevenim. Nu vizualizați galeria foto împreună cu iubitele, logodnicele, soțiile sau amantele căci nu va ieși bine deloc! Imaginile prezentate de CANCAN.RO sunt cu și despre cele mai hot dive din showbizul nostru, în cele mai sexy ipostaze cu putință.

CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE ALEARGĂ ÎN VALURI, PE SFÂRȘIT DE SEZON. PE CE LOCURI S-AU “CLASAT” ANTONIA, DELIA, CARMEN BRUMĂ SAU IOANA FILIMON

În rochii, salopete, pantaloni decupați sau alte outfit-uri, artistele, actrițele sau influencerițele de la noi și-au arătat „comorile”, fără să mai țină cont de faptul că sunt mult prea golașe. Crăciunul a venit și a și trecut și ne întrebăm dacă, din cauza faptului că au fost puse pe „lista neagră” pentru că nu au purtat lenjerie intimă, s-au mai ales cu vreun cadouț. Dacă totuși considerați că exagerăm, priviți și vă minunați!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.