Top 20 sexy-vedete care au ieșit pe stradă cu lenjeria intimă la vedere

Publicat: 07/03/2021 | 16:35

CANCAN.RO vă prezintă Topul celor 20 sexy-vedete care au ieșit pe stradă cu lenjeria intimă la vedere. Vremurile în care era la modă acest „stil” a apus, însă noi am scos de la „naftalină” imaginile care vorbesc de la sine.

CANCAN.RO vă oferă, în exclusivitate, un nou clasament senzațional  – TOPUL vedetelor fotografiate cu lenjeria intima la vedere. Lipsite de inhibiții, divele și-au arătat formele, iar rezultatul este răvășitor.

Un astfel de TOP nu este ușor de întocmit, evident, mai ales că fiecare ”concurentă” prezentă aici are atuurile ei incontestabile. Fie că este vorba despre Raluca Pastramă, Andra Trandaș, Corina Caragea sau Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Simona Senzual, toate fac deliciul „nevinovat” al privitorilor. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – VEDETE DIN ROMÂNIA CU „CAMELTOE”. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)

Lenjeria intimă, piesa de „rezistență” a anilor 2000

S-au răsucit, s-au așezat, s-au aplecat cum au putut mai bine și au lăsat să se vadă din „comoara” lor, într-o poziție super-sexy, uneori voluntar, alteori involuntar, fără să își dea seama că vor fi imortalizate, iar fotografiile respective vor face senzație. Cert este că toate vedetele vizate merită un loc în acest TOP.

Tocmai de aceea, accesarea GALERIEI FOTO de astăzi este inevitabilă, mai ales că sunt păstrate, deocamdată, ”la secret” și alte dive din lumea mondenă. (NU RATA: TOP 50 – VEDETE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC CU CELE MAI MARI SILICOANE)

Printre vedetele surprinse cu lenjeria intimă la vedere se află și Oana Zăvoranu, care este binecunoscută pentru stilul nonconformist, ușor extravagant și adepta blugilor cu talia scurtă, fapt ce, involutar, creează mici „accidente” pe alocuri. Nici fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka, nu a rămas de neobservat pe stradă, când a trecut „asorté” cu bikinii roz, maiou roz și geanta roz pe umăr.

Luana Ibacka și-a asortat bikinii la ținuta roz bombon

Delia Matache a fost trecută și ea pe listă, mai mult involuntar, finuț și discret, dar de văzut, s-a văzut! Iulia Vântur și Andreea Bălan nu puteau lipsi din perioada în care moda aceasta făcea „furori” în România. Iar Raluca Sandu, Claudia Pavel și Silvia Pop au uimit de-a dreptul cu câteva poziții de neuitat. Dar cel mai bine vă invităm pe voi să analizați topul în GALERIA FOTO a articolului.  (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.