Top 15 vedete care au cele mai mari șanse să ajungă la altar în 2021

Publicat: 01/01/2021 | 21:28

CANCAN.RO deschide „sezonul 2021” al topurilor de senzație cu un clasament inedit al vedetelor cu cele mai mari șanse să ajungă în acest an în fața altarului. Sunt într-o relație de ceva timp, iar pronosticurile arată că, în următoarele 12 luni, vor forma un cuplu și „cu voie de la Primărie”.

Clasamentul  în sine explică, în mare măsură, de ce am „pariat” pe fiecare dintre cele 15 vedete din top. La mijloc sunt însă și alte criterii obiective care au condus la „ierarhia” pe care am stabilit-o. Unul dintre ele se referă la durata relației, dar mai sunt și altele, pe care le veți descoperi „răsfoind” generosul top prezentat, în exclusivitate, de CANCAN.RO.

15. Mihaela Rădulescu & Felix Baumgartner

E clar! Dacă va aștepta după Felix, Mihaela Rădulescu va rămâne nemăritată! ”Diva” de la Monaco i-ar fi tot bătut apropouri (vezi episoadele când își punea singură inele pe degete!), dar austriacul s-ar fi făcut că nu înțelege. Semn că nu ar avea niciun gând să o ”treacă pe numele lui”.

14. Iulia Vântur & Salman Khan

Fosta știristă de la PRO TV este o Mihaela Rădulescu a Indiei. Ar trage nădejde că se va mărita, dar nimic nu se concretizează. Partenerii lor arată că ele sunt, oarecum, trecătoare în inimile lor și nu neapărat ”alesele”!

13. Inna & Deliric

Pare o dragoste ”de-o vară”, cu toate că a rezistat și o toamnă + o iarnă. Pe Inna pare însă că ar ”strânge-o” orice rochie de mireasă, iar spiritul ei adolescentin e dificil să se supună statutului de ”fată de casă”. (CITEȘTE ȘI: TOP 40 SĂRUTURI ÎNTRE VEDETE „ALL-TIME”! MOMENTELE LOR DE GLORIE AU INTRAT ÎN „PATRIMONIU”)

12. Viviana Sposub & George Burcea

Ce s-a născut la ”Fermă”, la ”Fermă” va rămâne. Dincolo de ”curtea” show-ului de la Pro TV, iubirea lor are parte de încercări reale. Nimic nu mai este regizat și, mai degrabă, ar părea dispuși să se despartă, decât să continue.

11. Alex Bodi & Daria Radionova

Fostul soț al Biancăi pare îndrăgostit de basarabeanca Daria, însă DIICOT s-ar putea să-i ”lege” cununiile. Noul An a debutat cu încă un scandal conjugal, iar Bodi este pe punctul de se întoarce în arest. (NU RATA: TOP 30 SEXY-VEDETE ÎN IPOSTAZE SUPER-PROVOCATOARE PE STRADĂ. PE CE LOCURI “SE BAT” LIDIA BUBLE, DANIELA CRUDU, DELIA ORI CLAUDIA PAVEL)

10. Selly & Smaranda

A știut Selly ce alege. Iubita lui, Smaranda, arată trăsnet și ar fi păcat s-o piardă! Cu atât mai mult cu cât, cel puțin asta e senzația generală, cei doi se iubesc nespus de mult. Și, în ciuda vârstei fragede, șansele să ajungă și în fața altarului nu sunt chiar neînsemnate!

9. Bianca Drăgușanu & Cengiz Șıklaroğlu

Imprevizibilă e Bianca Drăgușanu, tocmai de aceea chiar nu ar mira pe nimeni dacă mâine ar apărea pe degetul ei inelul de logodnă dăruit de Cengiz Șıklaroğlu! Milionarul turc o place, îi face poftele, iar diva pare mereu îndrăgostită de câte un ”băiat rău”.

8. Irinel Columbeanu & Oana Cojocaru

În ciuda faptului că fostul milionar este azi sărac lipit, Oana i-a rămas alături. E dovada că iubirea dintre ei a trecut „testul cardului” și că o eventuală căsătorie nu este exclusă.

7. Alina Eremia & Eduard Barbu

Cinci ani s-au scurs de când ”hoțul” Eduard Barbu i-a furat inima Alinei Eremia. După atâta timp de iubire cu aleasa lui, ar fi, poate, timpul s-o ”pună” de o căsnicie… Nu au vorbit despre asta, cel puțin în lumea mondenă, dar drumul spre altar, chiar anul acesta, nu ar fi o surpriză.

6. Andreea Bălan & Tiberiu Argint

Andreea Bălan, la cumpărături cu Tiberiu Argint

Tiberiu a prezentat-o deja pe Andreea părinților, iar cererea în căsătorie pare doar o formalitate după ce jurata de la Antenă va obține și în instanță divorțul de George Burcea.

5. Smiley & Gina Pistol

Vrând, nevrând, nașterea copilului îl poate ”motiva” pe Smiley să o ceară de soție pe prezentatoarea de la Antenă. Altfel, șansele ca ei să fie ajuns la altar nu ar fi depășit 10%. (VEZI AICI: TOP 30 SEXY-VEDETE CĂRORA LE-A “EVADAT” BUSTUL DIN COSTUMUL DE BAIE. GINA PISTOL, IULIANA LUCIU ȘI ALINA PUȘCAȘ SUNT DOAR TREI NUME SONORE DIN CLASAMENT)

4. Ruby & Cristian Oxi Constantin

Ani mulți, nouă la număr, relație sudată! Parcă mai ieri Oxi vedea în Ruby potențialul artistic, apoi mai mult decât atât! Doar drumul până la altar le mai lipsește celor doi care au descoperit, se pare, rețeta fericirii.

3. Dorian Popa & Claudia Iosif

În vară s-a zvonit că ”Hâtz Johnule” i-ar fi dat inelul ”bombardierei”. Cei doi n-au confirmat, însă nici n-au infirmat. Relația lor este una extrem de sudată, așa încât sunt printre ”favoriții” nunților din 2021.

2. Andreea Marin & Adrian Brâncoveanu

Cele trei mariaje eșuate n-au traumatizat-o pe ”Zâna surprizelor”! Cu atât mai mult ea a mărturisit de curând că e pregătită să rămână însărcinată a doua oară, astfel că n-ar fi nicio… surpriză dacă am primi de la Andreea invitație la nuntă!

1. Lora & Ionuț Ghenu

Povestea lor de dragoste s-a consolidat de la un an la altul, iar acum ar fi… momentul! CANCAN.RO îi creditează pe Lora & Ghenu ca pe posibilii primii miri din showbiz în noul an. Sigur, dacă pronosticul se va confirma, paparazzii noștri nu vor lipsi de la ceremonie!

(CITEȘTE AICI: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA BĂNICĂ, LOREDANA CHIVU SAU BIANCA DRĂGUȘANU)