Acasă » Exclusiv » Top 15 cele mai răsunătoare divorțuri din 2019

Top 15 cele mai răsunătoare divorțuri din 2019

De: Răzvan Scarlat 29/12/2019 | 23:43

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă topul celebrităților care s-au despărțit în 2019, dar și motivele care au dus la separare. Află ce cupluri s-au destrămat sau sunt la un pas să-și spună “Adio”. De precizat că unii au mers până la capăt după ce au depus actele de divorț, iar alții au renunțat. 

LOCUL 15

Claudia și Marian Ghițulescu

În septembrie, Claudia Ghiţulescu a anunțat că divorțează de Marian. La doar doi ani și jumătate după căsătorie. De precizat că nu mai locuiau împreună încă din februarie, asta după ce interpreta de muzică populară a aflat că soțul ei ar avea o relație. Divorţul nu va avea loc la notar, ci la tribunal.

LOCUL 14

Georgiana și Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015. Recent, au divorțat. Potrivit unor surse din mediul judiciar, judecătorii au dispus desfacerea căsătoriei din culpa ambilor soți. Magistrații au desfăcut mariajul într-o ședință care s-a desfășurat cu ușile închise.

(Vezi și: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

LOCUL 13

Ramona și Bogdan Olaru

Ramona și Bogdan Olaru și-au spus, la rândul lor, “Adio”. În iunie, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe asistenta TV în compania unui tânăr. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, acesta a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, de culoare mov. De acolo ar fi început ruptura.

LOCUL 12

Bianca Rus și Antonio Luigi

Căsnicia artistei Bianca Rus cu Antonio Luigi Gottschling este probabil una dintre cele mai scurte din showbiz-ul autohton! La doar câteva zile de când și-au jurat iubire veșnică, între cei doi a izbucnit o mare dispută. A urmat un uragan de acuzații și jigniri care a condus spre un inevitabil divorț. După doar câteva termene, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 București au anulat actul de căsătorie (DETALII AICI).

LOCUL 11

Cristina și Ovidiu Cuncea

În vârstă de 52 de ani, Ovidiu Cuncea nu mai poartă verighetă din luna iulie! Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 au soluționat cererea de divorț pe care soția actorului a depus-o în luna februarie. Iar sentința a fost definitivă.

(Nu rata: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)

Cristina și Ovidiu Cuncea

LOCUL 10

Corina și Marian Drăgulescu

În trecut, Marian și Corina Drăgulescu au trecut prin numeroase episoade neplăcute și nu doar o dată au luat în calcul varianta unei despărțiri. Cu toate acestea, cei doi și-au mai dat șanse și au încercat să repare lucrurile. În cele din urmă au divorțat.

Corina și Marian Drăgulescu

LOCUL 9

Alina și Vasile Geambazi

Vasile Geambazi a divorțat de soția lui, Alina, la notar. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al patronului de la FCSB încearcă să aibă o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit doi copii. Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace. Nu a fost, însă, cazul.

LOCUL 8

Elena și Victor Dăncilă

Victor Dăncilă, fiul fostului premier al României, a divorțat de soția sa, Elena. După separare, bărbatul și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României, care diferă total de cea a soției sale, consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Astfel, Victor Dăncilă a rămas cu un apartament de 70 mp în București obținut în 2013 prin donație și cu un autoturism Volkswagen Passat din 2017, în vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016.

LOCUL 7

Noemi și Mihai Mitoșeru

Vestea despărțirii dintre Mihai și Noemi Mitoșeru a luat prin surprindere pe toată lumea. Când apropiații și familia așteptau să danseze la botez, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Mihai și Noemi erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015 cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile.

LOCUL 6

Amna și Cristi Mușat

Amna a pus punct unui mariaj de nouă ani cu Cristi Muşat. Cei doi s-au separat după ce, mai multe luni, au încercat fără rezultat însă să-şi salveze căsnicia. După 12 ani de relaţie, tânăra s-a despărţit de soţ.

Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, a scris Amna pe Facebook.

LOCUL 5

Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au ”înscris” și ei pe lista ”separaților”, însă perioada sărbătorilor de iarnă induce și unele compromisuri sentimentale. De dragul fetiței lor, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Au petrecut Crăciunul împreună, dar rămâne de văzut dacă vor mai forma, din nou, un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

(Vezi și aici: #10YEARCHALLENGE. CUM ARĂTAU ANDRA, GINA PISTOL SAU ANTONIA ÎN URMĂ CU 10 ANI. TOP 30 TRANSFORMĂRI ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

LOCUL 4

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis să meargă pe drumuri separate, după o căsnicie de 12 ani. Singurul lucru care îi mai leagă acum este fiica lor, Ruxi, fiind şi cea care ar fi determinat-o pe actriţă să divorţeze. Ulterior, actrița a început să facă sport, să meargă la saloane de înfrumuseţare și la sala de fitness, să mănânce sănătos şi să aibă mai multă grijă de ea. Astfel a reușit să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme.

LOCUL 3

Simina și What’s Up

După nouă ani de relație și trei de căsnicie, What’s Up și Simina au decis să își spună ”Adio”. Vestea despărțirii celor doi a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc. O persoană din anturajul cântărețului a făcut mărturisiri incredibile. Potrivit spuselor acesteia, de ceva vreme, între cei doi situația era extrem de tensionată, iar certurile păreau să fie la ordinea zilei, cu toate că, atunci când apăreau în public, încercau să mascheze problemele conjugale.

Simina și What’s Up

LOCUL 2

Andreea Antonescu și Traian Spak

După opt ani de căsnicie, timp în care au stat mai mult separat, Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să meargă pe drumuri separate. Cântăreața ar fi cerut, în luna iulie, divorțul la notar soțului milionar.

Știu că Andreea nu vrea să se complice și mereu alege varianta cea mai simplă. Așa cred că o să se întâmple și în cazul divorțului. Totul o să se petreacă în mare discreție, la notar”, a mărturisit o persoană din anturajul vedetei.

Andreea Antonescu și Traian Spak

LOCUL 1

Bianca Drăgușanu și actualul partener

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj, după cel cu Victor Slav. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu un celebru afacerist pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret. Blondina a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-ar fi ieșit din minți și ar fi rănit-o cu o… furculiță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent