Top 11 lucruri înaintea returului Sferturilor Europa League plus 4 pariuri recomandate de SuperStats!

Publicat: 15/04/2021 | 14:57

Sferturile bombă din Europa League vor stabili diseară cele 4 calificate în semifinale!

1. Sferturile Europa League din oferta Super Cota

Slavia Praga-Arsenal (1:1) în tur și Roma-Ajax (2:1 în tur)) sunt partidele pentru care ai la Superbet.ro (și în agențiile Superbet) cele mai mari cote pentru soliști 1; X; 2) și șansă dublă (1X; X2; 12).

2. Sferturile Europa League din oferta SuperExtra

hester United – Granada (2:0 în tur) și Villarreal-Dinamo Zagreb (1:0 în tur) sunt celelalte două sferturi, prezente în oferta SuperExtra, ofertă în care cotele pentru soliști (1; X; 2) și șansă dublă (1X; X2; 12) sunt la cele mai mari valori din România!

3. Toate Sferturile Europa League sunt și în oferta SuperLive

Între 22:00 (ora de start a tuturor celor 4 meciuri din sferturile ediției actuale din Liga Europa) și aproximativ 23:50, când ar trebui să se încheie meciurile, intră și pariază în timpul desfășurării partidelor, fiindcă Superbet va mări cotele pentru cele mai populare pariuri live.

4. Împerecherea din Semifinale

Învingătoarea din dubla Roma-Ajax se va duela pentru un loc în finală cu formația care se va califica mai departe din dubla Manchester United-Granada. Așadar, după manșa tur, pare că vom avea o semifinală Roma-Man United. Pe cealaltă jumătate de tablou e echipa tricolorului Stanciu. Slavia/Arsenal vs Dinamo Zagreb/Villarreal. Turul dă speranțe lui Stanciu pentru calificarea într-o posibilă semifinală contra lui Villarreal, “Submarinul galben” fiind adversarul cel mai probabil, după ce spaniolii au câștigat săptămâna trecută la Zagreb.

5. Speciala Dzeko vs Tadic

Roma și Ajax se înfruntă diseară pe Stadio Olimpico. Superbet plusează și cu ofertă de pariuri speciale pe duelul dintre bosniacul Dzeko și sârbul Tadic. Prinde și tu această ofertă fabuloasă!

6. Finala competiției e programată pe 26 mai la Gdansk, în Polonia!

Dintre sfertfinaliste, doar Ajax și Manchester United au trofeul în palmares. Lăncierii l-au câștigat în 1992, sub titulatura Cupa UEFA, Diavolii Roșii l-au câștigat în 2017.

7. Estul are numai 3 trofee!

Echipele din partea noastră de Europă nu au performanțe majore în această competiție. Rușii de la CSKA Moscova în 2005, apoi tot rușii, dar cei de la Zenith Sankt Petersburg în 2008 și un an mai târziu, ucrainienii de la Shakhtar (cu Mircea Lucescu antrenor și Răzvan Raț titular) au câștigat Cupa UEFA. Din 2010, întrecerea se numește Europa League, iar Estul nu a reușit să și-o adjudece. Vom afla împreună cât de departe ajung Slavia Praga și Dinamo Zagreb în ediția din acest an.

8. Favoritele Superbet la câștigarea trofeului

Man United 2.75, Arsenal 5.50, Villarreal 5.50 și Roma 7.00 completează careul de ași. Tragerea la sorți a lăsat loc pentru o finală între primele două favorite. Dar pentru Arsenal, drumul spre finală are diseară un hop major. Rezultatul din tur, semi-eșecul de acasă împotriva lui Nicușor Stanciu și a Slaviei Praga îi pune pe Tunari într-o postură delicată. Să fie oare dubla Slavia-Arsenal, cea în care se va da “bomba” Sferturilor?

9. Cotele speciale mărite pentru Stanciu!

9.50 cota pentru ca Stanciu să deschidă scorul, 4.50 cota pentru ca românul nostru să marcheze oricând în meci, 17.50 cota pentru Stanciu marcator & Slavia câștigătoare în fața lui Arsenal. Ce spui: pe care dintre ele mergi?

10. SuperStats

Intră în Superbet și vezi pariurile recomandate în baza statisticilor relevante! Află în secțiunea H2H a fiecărui meci din sferturile Europa League și motivația pentru care următoarele pariuri sunt recomandate. 1 e recomandat de SuperStats pentru azi, în meciul decisiv Slavia-Arsenal (1:1 în tur)! Pe Old Trafford, SuperStats recomandă în Manchester United – Granada (2:0 în tur): 1; G2+; I 1. Aceste 3 pariuri nu doar că par din categoria „siguranță”, dar sunt și argumentate în baza cifrelor statistice.

11. SuperSocial

Inspiră-te pentru ce pariezi diseară, direct din SuperSocial! În rețeaua de socializare a pariorilor te bucuri de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul SuperSocial și setează-ți profilul de jucător membru în rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive.

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România!

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSuper #SuperSocial #SuperFotbal