Top 10 celebrități pasionate de jocurile de cazinou

Publicat: 10/06/2020 | 17:22

Pentru unii este un viciu. Pentru alții, doar o formă de relaxare sau un mediu propice pentru a se întâlni cu prietenii. Evident, nu exclude nimeni probabilitatea în care un procent foarte mare de oameni fac asta pentru a câștiga sume mari de bani, norocul fiind cel care le stă non-stop deasupra capului. Dacă nu v-ați prins deja despre ce vorbim, este vorba despre jocurile de cazinou. Atât cele în formă fizică, prezente în cazinourile stradale, cât și cele virtuale, prezente în cazinourile online. În oricare dintre cele două variante alegi să joci, află că întotdeauna există o șansă de a te întâlni cu o celebritate atât din România, cât și de la Hollywood ori din domeniul sportului și nu numai.

De ce? Nu mai este niciun secret faptul că vedetele obișnuiesc să își cheltuiască banii pe mașini de lux, iahturi, vile și, în general, pe orice le poftește inima. Însă, printre starurile internaționale, sunt și câteva celebrități pasionate de jocurile de noroc și care, de-a lungul timpului, au preferat să își investeacă banii și în această pasiune, frecventând deseori o listă cazinouri online destul de vastă, am putea spune. Așa că, în cele ce urmeză, ți-am pregătit un top 10 celebrități pasionate de jocurile de cazinou despre care nu ai fi bănuit niciodată că au această pasiune.

Ben Affleck

Bine cunoscutul actor Ben Affleck a jucat în peste 50 de filme și a obținut două premii Oscar pe parcursul carierei sale. Ceea ce puțini oameni știu, însă, despre Ben Affleck este faptul că acesta se pricepe și la Poker. Surprinzător, nu? Gândește-te cum ar fi să stai la o masă de Poker cu celebrul actor. Minunat, nu-i așa? Ei bine, în anul 2001, au circulat câteva știri potrivit cărora starul ar fi câștigat nu mai puțin de 800.000 de dolari la jocurile de noroc, iar trei ani mai târziu actorul ar fi participat la un turneu de Poker în urma căruia ar fi câștigat aproximativ 356.000 de dolari. Știrile se pare că au fost adevărate, iar celebrul actor chiar este pasionat de Poker din care face bani frumoși atunci când nu are de filmat vreo secvență pentru vreun film celebru.

Wayne Rooney

Cu siguranță ești un microbist notoriu care nu pierde nicio secundă de fotbal de cea mai înaltă calitate. Tocmai de aceea știi și faptul că Wayne Rooney este unul dintre cei mai apreciați sportivi ai planetei. Pe lângă cariera sa de fotbalist și realizările sale în campionatul Angliei și nu numai, Wayne Rooney a fost apreciat întotdeauna și pentru viața sa de familie. Ce nu știau mulți oameni și nici tu, desigur, este faptul că Rooney este și un împătimit al jocurilor de noroc și al pariurilor. Se pare că acesta paria des chiar și în timpul competițiilor la care lua parte. Punctul culminat a fost momentul în care Wayne Rooney a fost surprins jucând 100.000 de dolari într-o singură zi la cazinou, după ce a înscris de două ori pentru Anglia în 2008, în cadrul calificărilor la Campionatul Mondial din Belarus. Asta da prezență de spirit în ambele tabere.

Cameron Diaz

Cu siguranță o știi din filme precum The Counselor, Gambit, Bad Teacher, In Her Shoes, Charlie’s Angels: Full Throttle și multe altele. Ei bine, pe lângă actorie la cel mai înalt nivel, frumoasa actriță Cameron Diaz obișnuiește, de asemenea, să își investească banii în jocurile de noroc. Nu ai fi crezut, nu-i așa? Află că ea se distrează în cazinouri de fiecare dată când are ocazia, însă ceea ce o deosebește de celelalte celebrități sunt actele de caritate pe care le face cu banii câștigați. Cu alte cuvinte, celebra actriță Cameron Diaz donează câștigurile obținute din jocurile de noroc la cazinouri unor organizații non-profit care ajută persoanele bolnave de cancer.

George Clooney

George, George, George… ce faci tu George atunci când nu joci în vreun film celebru? Ei bine, actorul, scenaristul și regizorul de film american George Clooney este un client fidel al cazinourilor din Las Vegas deoarece, se zvonește, în acest mod poate experimenta sentimente de pericol și risc și, implicit, adrenalină. Mai mult decât atât, datorită acestei pasiuni puternice pentru jocurile de noroc, George Clooney a încercat să își deschidă chiar și propriul cazinou.

Bruce Willis

Actor, producător și cântăreț american, Bruce Willis este cunoscut cel mai mult pentru rolul lui John McClane în seria Die Hard. Totodată, el a mai apărut în peste 70 de filme, printre care hiturile box office, Pulp Fiction (1994), 12 Monkeys (1995), The Fifth Element (1997), Armageddon (1998), The Sixth Sense (1999), Unbreakable (2000) și Sin City (2005). Cu siguranță le-ai văzut! Nici nu ai cum să le fi ratat. Însă gândește-te cum ar fi să jcoi Baccart alături de celebrul actor? Multora li s-a îndeplinit aceastp dorință sau, mai bine zis, au avut această surpriză plăcută de a juca alături de el. De ce? Deoarece îndrăgitul actor de la Hollywood face parte din categoria acelor vedete care s-au bucurat de câștiguri uriașe în urma pasiunii pentru jocurile de noroc. Potrivit presei, cel mai mare câștig pe care Bruce Willis l-a încasat a fost de 500.000 de dolari la un cazinou din Atlantic City, evident, la un joc norocos de baccarat.

Pamela Anderson

Din categoria “ce face Poker-ul din oameni”, acest joc de noroc nu a scăpat-o din vedere nici pe celebra Pamela Anderson, cunoscută de către bărbați din revistele pentru adulți, și de către publicul larg din filmul Baywatch. Așadar, Pamela a cunoscut, evident, și partea întunecată a Poker-ului, ea pierzând într-o singură noapte suma de 250.000 de dolari. Drumul prin viață, însă, nu a ferit-o nicidecum de jocurile de noroc, ea căsătorindu-se cu jucătorul de Poker profesionist Rick Salomon după ce ar fi pierdut un pariu împotriva lui.

Liviu Vârciu

Întorcându-ne pentru puțin timp pe meleagurile autohtone, puțini ar fi crezut faptul că Liviu Vârciu, actor și cântăreț român, este pasionat de jocurile de noroc. Potrivit presei, chiar înainte de un spectacol, artistul ar fi dat pe la un cazinou din apropiere reușind să câștige suma de 750 de lei dintr-o 100 de lei.

50 Cent

Cunoscut pentru celebra melodie “Candy Shop”, 50 Cent pare că vrea să facă bani din orice. Bine, nu chiar din orice. Cel puțin din muzică și jocuri de noroc. Dacă din muzică a reușit, celebrul rapper american a dat un tun în anul 2012 de 500.000 de dolari pe un pariu sportiv pe un meci NFL dintre Francisco 49ers și New York Giants.

Floyd Mayweather

Un om pentru care toată planeta are un respect deosebit, legenda boxului profesionist, Floyd Mayweather nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru jocurile de noroc. Ba chiar, acesta sărbătorește fiecare câștig alături de fanii săi pe rețelele de socializare. După retragerea din lumea sportului, fostul multiplu campion mondial a intrat într-o altă lume. Și-a dezvoltat interesul pentru jocurile de noroc și pentru cluburile de striptease și imobiliare. Se pare că Floyd este extrem de mulțumit dat fiind faptul că îi merge bine pe toate planurile.

Spider Man

Nu, nu celebrul personaj este pasionat de jocurile de noroc, ci actorul care îl interpretează pe Spider-Man. Tobey Maguire este recunoscut pentru pasiunea sa pentru jocurile de Texas Hold’Em, pe care nu le privește doar ca pe o simplă distracție, ci ca pe un sport la care trebuie neapărat să exceleze. Cine ar fi crezut? Din păcate, însă, nu putem spune că face mereu alegeri potrivite, celebrul actor participând desutl de des la tot felul de turnee de poker ilegale, alături de alte vedete, desigur. Acest lucru nu pare însă că îl deranjează, dat fiind faptul că cel mai mare câștig al său la un astfel de turneu a fost de 300.000 de dolari. Ce este cu adevărat uimitor în toată povestea dintre Tobey și jocurile de noroc este faptul că actorul a luat lecții de poker chiar de la românul Daniel Negreanu, jucător profesionist de poker și câștigător al mai multor competiții.