Tom Cruise a făcut o criză de nervi în fața echipei de la „Mission: Impossible 7”: „Dacă mai văd asta, ați plecat!”

Publicat: 17/12/2020 | 09:26

Actorul american Tom Cruise a avut recent o ieșirea nervoasă incredibilă, după ce doi dintre membrii echipei de filmare de la Mission: Impossible 7 au neglijat regulile de distanțare socială impuse de pandemie. 

Tom Cruise a ales să-și facă singur și majoritatea cascadoriilor și s-a arătat extrem de deranjat, recent, de atitudinea a doi membri ai echipei de producție, care, prinși cu treburi, au uitat complet de regulile de distanțare socială.

„Să nu văd asta niciodată”

Înregistrările audio de la fața locului au fost publicate recent de The Sun. Așa cum se poate auzi, Tom Cruise a devenit violent verbal după ce a surprins două persoane din staff stând mult prea aproape una de cealaltă în fața monitorului.

„Dacă vă mai văd făcând asta, aţi plecat! Suntem etalon. În Hollywood, fac filme acum datorită nouă. Pentru că ei în cred în noi şi în ce facem. Stau noaptea la telefon cu fiecare studio, companii de asigurări, producători şi ne urmăresc şi ne folosesc pentru a-şi face filmele lor. Creăm mii de locuri de muncă, nenorociţilor! Nu vreau să mai văd asta din nou. Niciodată!’.

Puteţi spune asta oamenilor care îşi pierd casele pentru că industria noastră este închisă. Nu le va pune mâncare pe masă sau plăti pentru educaţie. Cu asta dorm în fiecare noapte – viitorul acestei industrii nenorocite! Deci îmi pare rău că sunt departe de scuzele voastre. V-am spus şi acum vreau asta şi, dacă nu o faceţi, sunteţi afară. Nu închidem filmul ăsta! S-a înţeles? Dacă mai văd asta, aţi plecat”, se aude pe înregistrare.