Tolea Ciumac, implicat într-un scandal de zile mari. Interlopul Alex Stoica i-a pus gând rău

Publicat: 23/06/2021 | 22:49

Tolea Ciumac este implicat într-un scandal de zile mari. Alex Stoica, interlopul care a furat milioane de dolari din conturile americanilor, l-a făcut praf pe Tolea.

Tolea Ciumac a postat pe Facebook o fotografie în care stătea pe o plajă din Italia, la o terasă. Din penitenciarul North Lake Correctional Facility din Michigan, SUA, Alex Stoica i-a transmis lui Tolea, care susținea că este un „urs greu de prins”, că ursul pică atunci când vrea vânătorul.

Iritat la culme de afirmația făcută de Alex Stoica, Tolea Ciumac a reacționat imediat.

”Am văzut comentariul ariciului ăsta. L-am sunat să-i răspund în față și a leșinat prostul. Ce să mai zic? Pierd timpul cu boschetarii…”, a dezvăluit Tolea Ciumac. Iar Alex Stoica i-a dat replica pe loc:Ha-ha-ha! Sincer, nu reprezinți mai nimic , să îți dau importanță la apel. Daca erai Aurel a lu Caran sau Nuțu, sau măcar Tzancă Uraganul, poate îți răspundeam… Dar așa… Sun-o pe Magda. Sau pe Diaconescu”.

Tolea Ciumac a fost dat în urmărire internațională de autoritățile române după ce a fost condamnat definitiv într-un dosar de contrabandă cu țigări, deschis în anul 2017.

După ce a fost capturat de polițiștii din Italia, Tolea i-a convins pe judecători că nu reprezintă un pericol public și a fost pus în libertate. De asemenea, el a susținut că instanțele din România l-ar fi condamnat pe nedrept și a solicitat azil în Italia, pe motiv că penitenciarele din țara noastră nu îi pot oferi condiții decente.

Alexandru Stoica, membru al clanului Dacian, a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de spălare de bani, iar în prezent ar fi încarcerat într-o închisoare din S.U.A.