Tolea Ciumac face de râs autoritățile române! În timp ce este dat în urmărire generală în țară, fostul luptător își dă check-in în Italia

Publicat: 10/01/2021 | 16:49

Tolea Ciumac face de râs autoritățile române! În timp ce este dat în urmărire generală în țară, fostul luptător își dă check-in în Italia. El a petrecut sărbătorile de iarnă la niște prieteni de familie.

De Crăciun, Tolea Ciumac s-a fotografiat alături de familie și de prieteni și a postat imaginile pe contul lui de socializare.

El obișnuiește să posteze imagini și texte pe contul personal de socializare din Italia, acolo unde se află împreună cu soția lui. În România, Tolea este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare și dat în urmărire generală.

Tolea Ciumac a postat imagini de la Crăciunul petrecut la Florența, în compania unor prieteni. Masă mare, mâncăruri alese, fără excese, că doar e pandemie. De Revelion s-a mutat la o altă familie, împreună cu soția lui, Alina, cu care și-a dat check-in în Barberino Val d’Elsa, o comună din provincia Florența cu nici 5.000 de locuitori. Tolea pare să-i „roage” pe polițiști să vină să-l ridice, însă aceștia par ocupați cu alte lucruri.

Condamnat pentru trafic de țigări

Anatolie Ciumac, așa cum este el trecut în buletin, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare de către Tribunalul Bacău, în luna septembrie a anului trecut, pentru contrabandă cu țigări. După condamnare, polițiștii s-au dus la el acasă, în comuna Roșu, însă acesta nu se afla la domiciliu. Conform procedurii, el a fost dat în Urmărire Generală iar fotografia lui a ajuns pe site-ul Poliției Române, cetățenii fiind rugați să informeze instituția dacă află ceva despre acesta. Tolea s-a dovedit a fi un bun cetățean, din acest punct de vedere: el informează regulat, pe toată lumea, despre locul în care se află.