Tocmai acum s-a aflat. Ce a făcut Salman Khan de față cu Iulia Vântur în noaptea de Revelion. Detalii incredibile!

Publicat: 08/01/2020 | 22:50

Iulia Vântur a dat România pe India, pentru a fi alături de iubitul ei, vestitul actor Salman Khan. S-a intgrat mai repede decât se aștepta într-o lume complet diferită, a învățat limba, obiceiurile… Noaptea dintre ani a prins-o pe fosta vedetă de la Pro TV alături de Salman, într-un club din New Delhi, se pare, dar și de amici ai iubitului ei.

La câteva zile după trecerea în noul an, unii dintre cei prezenți la mega-petrecere au postat imagini, pe pagina de socializare. Astfel, fanii au putut să vadă cum s-a distrat celebrul Salman Khan, alături de amicele și amici lui, scrie jagran.com. Ba chiar actorul este surprins dansând pe masa cu trei femei, una dintre ele fiind fosta lui iubită, în urmă cu mulți ani. Este vorba de Sangeeta Bijlani, care s-a simțit alături de Salman ca-n vremurile când formau un cuplu. (CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR A DAT LOVITURA! ÎN CE SERIAL URMEAZĂ SĂ APARĂ IUBITA LUI SALMAN KHAN. “PERSONAJUL PE CARE ÎL ÎNTRUCHIPEZ ESTE…”)

Pe aceeași masa au mai urcat, apoi, Daisy Shah și Sei Manjrekar, cunoscute și ele în showbiz-ul din India. Interesant este că acolo s-a aflat și Iulia Vântur, actuala iubită a actorului indian, spun martorii care i-ar fi văzut împreună spre dimineața, când au părăsit locația și s-au îndreptat spre casă.

Iulia Vântur, alături de Salman Khan în India! Ce spune fosta vedetă Pro TV

Iulia Vântur avea să dezvăluie, pentru Unica, despre cum este viața ei în India. ”Zilele mele diferă, nu am un program fix, depinde de proiecte și perioade, am însă un ritual de la care nu mă abat indiferent unde sunt și ce am de făcut: mă antrenez în fiecare zi fizic și verbal”, a spus ea. (VEZI AICI: PROBLEME ÎN PARADIS? IULIA VÂNTUR A FĂCUT O CRIZĂ DE GELOZIE, IAR SALMAN KHAN A RENUNȚAT LA UN ROL DIN CAUZA EI)

“La început mi-a fost mai greu, acum sunt familiarizată cu sunetele. Limba o pot vorbi, doar că mi-e mult mai confortabil să vorbesc în engleză cu oamenii din jur”, a mai dezvăluit Iulia.