Toată lumea poate accesa PornHub fără restricții. Gigantul filmelor pe adulți acordă acces Premium în toată lumea, nu doar în Italia

Publicat: 25/03/2020 | 18:27

Pornhub a anunțat că varianta sa Premium gratuită pentru toată lumea, după ce inițiativa a fost inițial doar în Italia, Franța sau Spania, țări afectate în primă fază de pandemie.

Această măsură a fost luată după ce majoritatea companiilor din lume au decis ca angajații să lucreze de acasă. Abonamentul Premium oferă la o gamă largă de conținut pentru adulți, va fi gratuit pentru toată lumea pentru a-i face pe oameni să stea în casă. Conținutul gratuit va fi disponibil pe PornHub Premium momentan până pe 23 aprilie.

Vânzările vor fi donate

Totdodată, PornHub a anunțat că va dona 85% din vânzările sale către creatorii de conținut care nu mai lucrează în momentul de față din cauza pandemiei de Covid-19.

Conform „The Next Web”, vicepreședintele PornHub, Corey Price, a spus că „Un miliard de oameni sunt în carantină peste tot în lume din cauza pandemiei. E important să dăm o mână de ajutor într-un mod plăcut de a-ți petrece timpul. Sperăm că prin extinderea ofertei PornHub Premium oamenii să stea în casă și să aplatizeze curba de creștere a pandemiei”.