Toată lumea îl știe pe Dani Mocanu, dar să vezi cum arată sora lui: „Nu mă duc la școală, că mă enervează”. Cu ce se ocupă Diana Mocanu, de fapt

Publicat: 23/03/2020 | 10:45

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țară. Încă de când s-a lansat a reușit să ajungă repede în topuri și să fie pe placul fanilor. Recent, un alt membru al familiei Mocanu și-a făcut debutul în industria muzicală. Este vorba despre sora lui, Diana.

Dacă până în acest moment Dani Mocanu a reușit să se mențină în fruntea topurilor, de acum ar trebui să se străduiască mai tare, pentru că Diana intenționează să îl depășească. Regele YouTube-ului a afișa mereu o imagine de băiat rău și același exemplu îl urmează și sora lui. (CITEȘTE ȘI: DANI MOCANU TRĂIEȘTE PE PICIOR MARE. LE-A ARĂTAT FANILOR CÂT CÂȘTIGĂ ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ: ”AI BANI DE TE ENERVEAZĂ!”)

De curând, Diana Mocanu a lansat prima ei piesă, care deja a adunat peste un milion de vizualizări și se află pe locul patru în trending.  Melodia se numește „Nu mă duc la școală” și face furori în rândul adolescenților. (VEZI ȘI: DANI MOCANU, CINE TE-A SUPĂRAT? MANELISTUL, MESAJ ȘOCANT PENTRU DOMNIȘOARELE CARE SE CRED DIVE DE CAPITALĂ: „NU VĂ UITAȚI SATELE DIN CARE FACEȚI PARTE”)

Sora artistului a încercat să abordeze un alt stil muzical, mai potrivit ei, iar piesa lansată îi conturează o imagine de fată rebelă. „Nu mă duc la școală, că mă enervează / Vin profesorii la mine și mă meditează / Și orice profesor cu șpagă mă trece / Și o să termin anul cu media 10”, sunt câteva din versurile pe care le cântă Diana.

De acum familia Mocanu se pregătește să cucerească toate topurile și să rămână numărul unu în preferințele fanilor. Chiar dacă este la început, Diana este încrezătoare că va reuși să își construiască o carieră din asta și chiar să îl depășească pe fratele său.