Toată lumea îl cunoaște drept Bogdan de la Ploiești, dar care îi este numele real. Ce scrie în buletinul manelistului

Publicat: 17/06/2021 | 19:15

Bogdan de la Ploiești este unul dintre artiștii momentului. Manelistul a reușit să își fac un renume în industrie și a urcat imediat în preferințele românilor, melodiile sale fiind mereu în trending. Deși numele său este cunoscut de mulă lume, puțini sunt cei care știu ce scrie, de fapt, în buletinul manelistului.

Despre viața lui Bogdan de la Ploiești nu se știu prea multe lucruri, nici chiar numele său real. Însă recent acesta a dezvăluit câteva informații din viața personală și pe ce drum ar fi apucat-o dacă nu era muzica. Astfel, Bogdan de la Ploiești, pe numele său real, Bogdan Marian Aldea, are 25 de ani și ar fi trebuit să fie fotbalist sau preot. (CITEȘTE ȘI: BOGDAN DE LA PLOIEȘTI, MAI SINCER CA NICIODATĂ. CE PĂRERE ARE ARTISTUL DESPRE JADOR: „NU POATE SĂ-I FACĂ NIMENI NIMIC”)

Se pare că părinții lui Bogdan de la Ploiești își doreau ca acesta să devină preot sau fotbalist. Manelistul a mărturisit că mama și bunica lui îl vedeau preot, iar tatăl său își dorea să urmeze o carieră sportivă. Însă, Bogdan de la Ploiești și-a ascultat chemare și este extrem de mulțumit de cariera pe care o are acum.

„Nu prea le am eu cu muzica gen, că tata a vrut să fac fotbal când eram mic, iar mama o susținea pe mamaie să ajung popă, că vine toată lumea să-mi pupe mâinile. În fine. Acest video este de la petrecerea de ieri, Dumnezeu m-a înzestrat cu acest dar – să bucur oamenii, să îi fac să înțeleagă ceea ce se întâmplă acolo și să le intru la suflet, nu să dea bani de rușine… Vorbiți cum vreți, înjurați cât vreți, eu o sa ajung acolo unde am visat”, a scris Bogdan de la Ploiești, pe rețelele de socializare.

Bogdan de la Ploiești, un fotbalist promițător

Bogdan de la Ploiești a mărturisit că a fost pasionat de fotbal de mic, însă, din motive financiare a trebuit să lase marele lui vis în spate.

„Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară.

M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului. Am 8-9 ani în spate de muzică. 99% din oameni mi-au pus bețe în roate și în ziua de astăzi sunt sub piciorul meu. Nu sunt adeptul răului. Nu-mi place să întorc ce mi s-a întâmplat mie”, a spus Bogdan de la Ploiești la Antena Stars.

(VEZI ȘI: BOGDAN DE LA PLOIEȘTI A RĂBUFNIT DUPĂ CE A FOST ACUZAT DE FANI CĂ A CUMPĂRAT DROGURI DINTR-O BENZINĂRIE.)

 

Sursa foto: Instagram