Titi Aur, de pe patul de spital, bolnav de COVID-19: ”Fraților, nu mai transmiteți acea minciună!” Cum se simte pilotul de raliuri

Publicat: 12/04/2021 | 16:35

Titi Aur, cunoscutul pilot de raliuri, se află în spital, bolnav de COVID-19, și a transmis un mesaj clar celor care nu cred în  virus. A făcut-o în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, de pe patul de spital.

Titi Aur avea să le ceară demonstranților anti-mască de protecție să înceteze, pentru că transmit mesaje eronate. ”Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid. Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există COVID-19 și este foarte adevărat”, a spus Titit Aur, în emisiunea ”La Măruță”. (CITEȘTE ȘI: TITI AUR, INTERNAT ÎN SPITAL CU COVID: „NU MĂ SIMT BINE, NU POT RESPIRA”)

Titi Aur, de pe patul de spital, bolnav de COVID-19: ”Fraților, nu mai transmiteți acea minciună!”

Celebrul pilot a continuat. ”Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45 %”, a spus Titi Aur, care avea să și exemplifice: ”De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”. (NU RATA: UN MARTOR A FILMAT ACCIDENTUL PROVOCAT DE TITI AUR. CARE ESTE STAREA CUNOSCUTULUI PILOT)

Pilotul de raliu susține că de la debutul pandemiei a făcut tot ce a putut pentru a se proteja. Face parte dintre persoanele care cred în existența virusului și a încercat să se protejeze întotdeauna. „Știam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez”, a apus Titi Aur.