Tipic! Un român s-a plâns de cozile infernale de la supermarket, în timp ce și el stătea la rând

Publicat: 18/04/2020 | 13:01

Schimbarea vine din noi! Aceasta ar trebui să fie premisa fiecărui român, pentru o Românie mai bună. Fie că suntem în pandemie sau nu, neregulile și lipsa unei conduite morale și sănătoase dăinuie veșnic și nu duce nicăieri bun. Acest lucru l-a demonstrat clar un român care s-a plâns de multitudinea de lume care vine la supermarket pentru cumpărăturile de Paște, în timp ce și el făcea același lucru.

De-a lungul timpului, românii s-au obișnuit să găsească un vinovat în tot. Principalii – conducătorii țării. Desigur, e de la sine înțeles că politicienii sunt responsabili de buna conduită a țării, însă, ceea ce mulți nu-și dau seama este că orice fel de schimbare vine de la fiecare dintre noi. Orice fel de atitudine, de reacție în fața unei situații te face responsabil atât de propria evoluție, cât și de cea a unei întregi țări.

CITEȘTE ȘI:  DOLIU ÎN SPORT. Mike Tyson, devastat de durere. Un „greu” al boxului a fost ucis

”Am fost la cumpărături. Am ieșit afară. Era o degringoladă…”, a povestit nervos un român care a stat la coadă pentru a-și face cumpărăturile, exact la fel ca și ceilalți oameni pe care îi incrimina. Mulți nici nu-și dau seama de acuzațiile și greșelile pe care le fac, funcționând totul pe bază de turmă. Astfel că, în loc să meargă la supermarket, acel domn ar fi putut să comande online cumpărăturile, având, de altfel, opțiunea mai multor aplicații, precum Glovo, Bringo, etc. Și, dacă acest lucru nu i-ar fi fost posibil din fie ce motive, omul ar fi putut să schimbe supermarketul și să meargă acolo unde exista mai puțin trafic.

Așadar, acesta este un bun și scurt exemplu că totul începe și se termină cu NOI. Fiecare dintre noi suntem schimbarea.