Tineretul Social Democrat, mesaj ironic după scandalul generat de clipul controversat în care apare Ariel Chiș: „Ne oferim să descoperim toți distinșii oligofreni de la USR”

Publicat: 08/03/2020 | 16:00

Reprezentanții organizației de tineret a PSD Sector 1 au lansat, pe Facebook, un mesaj ironic prin care s-au „oferit” să caute toate mesajele postate în spațiul virtual de cei de la USR, în așa fel încât să „îi descopere pe toți distinșii oligofreni” din partid.

Mesajul celor de la Tineretul Social Democrat (TSD) Sector 1 vine după ce, în spațiul public, a apărut un clip realizat de Ariel Chiș, unul dintre candidații USR pentru o funcție de consilier Primăria Capitalei. Chiș apare cu o cutie de detergent în mână și spune, la început, că a venit să facă curățenie în politica românească. Apoi, însă, acesta începe să cânte o melodie, considerată, de mulți, cel puțin „ciudată”.

Politicianul se prezintă drept „Ariel, coadă de purcel„ și spune, mai departe, că este „Mica Sirenă, cam oligofrenă” și cel mai „USR-ist dintre USR-iști”.

În replică, tinerii PSD-iști de la Sectorul 1 au anunțat că „se oferă să îi descopere pe toți distinșii oligofreni de la USR, înainte ca aceștia să ajungă în funcții importante, din care să poată influența viața oamenilor normali”.

În continuare, aceștia au spus despre „cazul Ariel”, că acesta poate fi „vârful unui iceberg” și ca urmare aceste „specimene” ar trebui „descoperite acum”.

După apariția filmulețului în spațiul public, Ariel Chiș a anunțat că își retrage candidatura pentru a nu provoca partidului prejudicii de imagine.

Sursa: gandul.ro