Timpul își spune cuvântul! Imagine surprinzătoare cum mama lui Mihai Mitoșeru. FOTO

Publicat: 11/01/2021 | 17:29

Actrița Camelia Mitoșeru, mama celebrului Mihai Mitoșeru, cândva o obișnuită a emisiunilor pe teme mondene, a dispărut de tot de pe micile ecrane, după ce în luna iulie avea să ajungă de urgență la spital.

Cel mai probabil extrem de emoționat, Mihai Miroșeru a publicat, de curând, pe rețelele de socializare, o imagine cu mama sa, în timp ce ține în brațe câinii familiei. În poză de poate observa în poză, Camelia arată din ce în ce mai obosită, dar totuși foarte zâmbitoare.

De ce a ajuns la spital în vară

În vară, Camelia Miroșeru ajungea la spital din cauza unor probleme de sănătate, care din fericire nu au fost deloc unele grave. ”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, declara Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

Tot în iulie, Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență, după ce a ajuns la spital pentru un simplu control, o vizită de rutină. Diagnosticul pus de medici este de speriat. Prezentatorul TV putea să moară oricând.