Tim Howard are cea mai BUNĂ soție de fotbalist! Nora Segura e mereu GOALĂ!

Publicat: 10/01/2020 | 12:49

Americanul Tim Howard are una dintre cele mai atractive soții din lumea fotbalului. Portarul de 40 ani e căsătorit cu Nora Segura, un model suedezo-spaniol de 31 ani, ce impresionează cu formele sale.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Howard a agățat mănușile în cui în luna octombrie 2019, evoluând ultima dată pentru americanii de la Colorado Rapids. Fostul portar al lui Manchester United și Everton a mai fost căsătorit cu Laura Cianciola, cu care are doi copii. Dar actuala soție, Nora Segura, este o adevărată bombă sexy. Suedezo-spaniola își încânta fanii de pe Instagram cu poze teribil de sexy și ipostaze pe care doar Howard ar trebuie să le vadă în intimitatea lor. Nora are 322.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare, iar cele mai fierbinți postări au parte de aproximativ 15.000 de aprecieri. Howard nu are o problema cu postările Norei, declarând că: „Asta e meseria ei, de manechin, asta face”.

În cartea sa „The Keeper”, publicată în 2014, Tim Howard își descrie cariera de fotbalist, dar și viața suferind de „Sindromul Tourette” și Comportament Obsesiv-Compulsiv (OCD).

Tim Howard a câștigat 3 trofee cu Manchester United: Cupa Angliei (2004), Cupa Ligii Angliei (2006), Super Cupa Angliei (2003)

View this post on Instagram

Not messing around ???? @calebchic ????

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on

View this post on Instagram

Having a Sunday bum day ???? @girlsonglass #mycalvins

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on

View this post on Instagram

Who else is ready for summer? ☀️ @girlsonglass

A post shared by Nora Segura (@norassegura) on