Tily Niculae, soțul și copiii, infectați cu virusul SARS-CoV-2: “Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic. Am stat în stres și în teroare”

Publicat: 04/01/2021 | 22:24

Tily Niculae, Dragoş Popescu și cei doi copii pe care îi au împreună au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. La scurt timp după ce au aflat că rezultatele testelor sunt pozitive,  mezinul familiei a făcut o erupție cutanată de la antibiotic, iar actrița a sunat disperată la ambulanță. Din nefericire, experiența a fost una extrem de neplăcută, potrivit declarațiilor făcute astăzi de vedetă.

Actrița Tily Niculae, soțul și copiii, testați pozitiv la COVID-19

Astăzi, Tily Niculae a dezvăluit că a făcut sărbătorile de iarnă în carantină, pentru că toți membrii familiei sale au fost testați pozitiv la COVID-19. În urmă cu aproape două săptămâni, când a aflat vestea tristă, actrița a început să țină un jurnal video pe care l-a făcut public azi pe Instagram.

“Azi e 24 decembrie și, oficial, am intrat în carantină. Suntem toți patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23… Era păcat să nu închid 2020 cu COVID la toți patru. Sofi e super bine, Popescu este și el bine, eu am fost așa și așa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut febră și scaune moi, și mârâit și sper să trecem bine peste (…)”, și-a început vedeta șirul dezvăluirilor despre experiența delicată.

Ulterior, ea a subliniat cât de greu a fost episodul în care Radu, în vârstă de nouă luni, a făcut o erupție cutanată de antibioticul care i-a fost administrat și a fost nevoită să ceară ajutorul la numărul unic de urgență 112. Din păcate, ambulanța care a sosit la aproape o oră de la apelul ei avea doar asistent, iar acesta nu știa cum să îl ajute pe micuț.

“26 decembrie – ieri, am avut niște emoții foarte mari, Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am sunat la ambulanță. A venit după 40 de minute o ambulanță cu un asistent care nu avea competența de a-i face ceva lui Radu. Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat și am așteptat să vină o ambulanță cu medic. Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine. (…). Am atâta tristețe și atâta furie în același timp acumulată, încât nu sunt cuvinte, nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima. (…). Pe 25 seara, Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic și ne-am speriat foarte tare, fiindcă ne era foarte frică să nu facă și pe zona respiratorie… să facă o alergie… ceva. Și, fiind în carantină (…), am sunat la ambulanța ora 22:00, după 40 de minute, a venit o ambulanță cu un asistent care nu avea competența necesară de a face absolut nimic, doar de a ne duce la spital. Am refuzat să mergem la spital pentru ceva ce putea fi rezolvat acasă. (…). Nu vă pot spune cum am stat în stres și în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecție cu cortizon. (…)”, a mai spus Tily Niculae pe filmarea de mai jos pe care o puteți urmări în totalitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae)

Nu rata: Tily Niculae, în pragul divorțului: “M-am interesat ce înseamnă și ce presupune!”

Tily Niculae are doi copii cu soțul său, Dragoş Popescu

Actrița Tily Niculae este cunoscută pentru rolul Roxanei din serialul “La bloc”, difuzat la Pro TV. Vedeta şi-a cunoscut soţul ei, contabilul Dragoş Popescu, la vârsta de 16 ani şi s-a căsătorit după patru ani de relaţie, mai exact în 2010. Ei au o fetiță pe care o cheamă Sofia și un băiețel, care a primit numele Radu – Teodor. Actrița se luptă de ani buni cu psoriazisul, căruia din păcate nu i-a găsit leac.

Citește și: Fetița lui Tily Niculae, operată pentru a patra oară din cauza tumorii de la ochi. Actrița a plâns: “Nu realizați cât de importantă este sănătatea”