Tily Niculae, probleme înainte de naștere, din cauza coronavirusului: „Nu avem sigur nici spital, nici medic”

Publicat: 25/03/2020 | 22:01

Tily Niculae se află în ultimul trimestru de sarcină, peste ceva timp o să aducă pe lume un băiețel. Vedeta este la al doilea copil, iar lucrurile nu au fost chiar ușoare pentru ea. A avut unele probleme cu sarcina și a trecut prin momente dificile.

Deși sarcina nu a fost tocmai roz, artista abia așteaptă să își strângă copilul în brațe. Tily Niculae  decis că o să nască prin cezariană, din cauza unor probleme medicale. Însă toate planurile i-au fost date peste cap de epidemia de coronavirus. Maternitatea privată unde intenționa să aducă pe lume al doilea copil este blocată din cauza COVID-19. (CITEȘTE ȘI: ÎNSĂRCINATĂ ÎN 6 LUNI, TILY NICULAE A POZAT TOPLESS. ACTRIȚA A MĂRTURISIT ZIUA EXACTĂ ÎN CARE VA NAȘTE)

„Trec de la plâns, la râs”

Tily Niculae este îngrijorată de situația actuală, însă încearcă să își mențină calmul și speră că lucrurile o să se rezolve până la urmă. (VEZI ȘI: TILY NICULAE A FOST ÎN CONCEDIU ÎN STAȚIUNEA NEPTUN, DAR A AVUT UN ȘOC. CE A GĂSIT PE PLAJĂ FOSTA VEDETĂ DE LA PRO TV)

„Sofia vrea să descopere vaccinul pentru COVID-19, iar eu NU clachez. Între timp, eu trec de la plâns, la ras. M-a emoționat maxim un mesaj. De ieri și până azi nu am dormit. Am simțit într-un fel că lucrurile o iau razna. Pentru că oricât aș «urla» aici, nu am cum să opresc INCONȘTIENȚA unora. O gravidă a blocat și închis sistemul MEDLIFE. Nu vă zic când urma să nasc, că îmi cade părul din cap. Ca mine, alte mame. Ca noi, alți părinți, frați, surori-cadrele medicale. Care au fost expuse cu bună știință. Nu am cum și nu voi uita vocea medicului de azi de dimineață. Aș putea spune că sunt în pom. Dar eu zic – încă rămân în echilibru. Pentru că, în acest moment, doar această opțiune o AM!: #RĂDUCU, SĂ ȘTII CĂ SUNTEM BINE! Ascultă de mami că E BINE! Nu avem sigur nici spital, nici medic. Dar tu ține-te bine de mine că ești în siguranță!’, a scris Tily pe rețelele de socializare.