Tily Niculae, probleme în ultimul trimestru de sarcină. „Plâng și am o față tristă!”

Publicat: 24/01/2020 | 19:28

Tily Niculae este pe cale să devină pentru a doua oară mamă. După nașterea Sofiei, actrița și-a dorit să mai aibă încă un copil, care de data aceast o să fie un băiețel. Deși este a doua sarcină, lucrurile nu par prea simple, cu doar câteva săptămâni înaite de naștere situația s-a complicat.

Vedeta nu trece printr-o perioadă tocmai roz, chiar înaite cu puțin timp de naștere se luptă cu insomniile și are stări acute de anxietate. Tily Niculae și-a împărtășit problemele cu fanii de pe Instagram și a povestit prin ce trece. (CITEȘTE ȘI: ÎNSĂRCINATĂ ÎN 6 LUNI, TILY NICULAE A POZAT TOPLESS. ACTRIȚA A MĂRTURISIT ZIUA EXACTĂ ÎN CARE VA NAȘTE)

„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emoțional. Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat!  În loc să fie cu ‘yey pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng și am o față tristă! Cu siguranță sunt hormonii‼ Anxietatea, pe care mă incapantanez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece. Fiindcă acum sunt conștientă de acest proces. De acest MIRACOL! Știu ce înseamnă o naștere, știu cum este să te simți lăuză”, a scris Tily Niculae pe Instagram.

Tily Niculae a pierdut două sarcini

Tily Niculae se bucură de fiecare moment al sarcinii, chiar dacă trece prin momente grele. Ea și soțul ei consideră o binecuvântare faptul că o să aibă un nou membru în familie, având în vedere că Tily, în trecut, a mai pierdut două sarcini. Tristul eveniment a avut loc în anul 2016, sarcina a fost pierdută la două luni. Actrița a povestit la momentul respectiv ce a simțit și prin ce a trecut.

„De vreo trei ani, Dragoş şi Sofia mă pistonau să mai avem un bebe în casă. În februarie, m-am trezit şi am ştiut să sunt însărcinată. Aşa a fost şi la Sofie. Am mers la o clinică privată, ca să îmi fac analizele de sânge, dar eu ştiam că sunt însărcinată. Era o sarcină mică, la patru săptămâni. La ecografie, mi s-a spus că am un hematom foarte mare şi că am şanse 50-50. Mi s-a dat tratament, am făcut injecţii în burtă. La şase săptămâni i-am auzit inima, în săptămâna a şaptea am mers iar la ecografie, voiam să mă asigur că totul e bine. În săptămâna a opta a mers din nou la ecografie. Medicul mi-a spus să las telefonul, pentru că filmam, şi am ştiut că i s-a oprit inima… Nu a fost să fie. Nu am căutat motive, am încercat să trec cu uşurinţă, ştiam că le-aş fi făcut Sofiei şi lui Dragoş rău. După chiuretaj am simţit că acolo mi-a rămas inima’, a declarat actriţa, cu ochii în lacrimi. ”, a declarat Tily Niculae.