Tily Niculae, pe ultima sută de metri cu sarcina! Ce metodă de naștere a ales

Publicat: 03/03/2020 | 18:20

Tily Niculae se află în ultimul trimestru de sarcină, peste ceva timp o să aducă pe lume un băiețel. Vedeta se află la al doilea copil, iar lucrurile nu au fost chiar ușoare pentru ea. A avut unele probleme cu sarcina și a trecut prin momente dificile.

Chiar dacă nu a avut o sarcină ușoară, greutățile au dispărut, iar acum așteaptă cu nerăbdare să își cunoască băiețelul. În ziua cea mare, Tily Niculae o să apeleze la cezariană, din cazua problemelor medicale. (CITEȘTE ȘI: ÎNSĂRCINATĂ ÎN 6 LUNI, TILY NICULAE A POZAT TOPLESS. ACTRIȚA A MĂRTURISIT ZIUA EXACTĂ ÎN CARE VA NAȘTE)

„Eu nu am avut posibilitatea să optez pentru o metodă de naștere, nici la Sofia nu s-a întâmplat asta, din cauza unor probleme medicale. Acum, cu atât mai mult, pentru că el are și cordonul ombilical în jurul gâtului. Și dacă aș fi putut să nasc natural probabil că m-ar fi bagat la cezariană. Deci va fi cezariană, care nu reprezintă varianta mai ‘light’ a nașterii, să nu creadă cele care citesc în acest moment materialul vostru că reprezintă varianta mai light.”, a declarat vedeta, într-un interviu pentru Viva.

„Am mâncat de toate”

Ca orice gravidă, în timpul sarcinii Tily Niculae a avut multe pofte și a consumat alimente pe care nu le agrea înainte.  „Am mâncat de toate, mai puțin alimentele care erau interzise în sarcină, cum sunt fructele de mare. Cred că în primul trimestru am băut apă minerală, iar eu nu beau apă minerală în general, si am mâncat foarte multă mâncare gătită românească. Mâncam din două în doua ore, îmi era foarte foame. Apoi, în trimestrul al doilea, am mâncat mezeluri, eu nefiind fan mezeluri de obicei, uleiuri…Comandam pomana porcului doar ca să înmoi pâine proaspătă în ulei, carnea o lăsam deoparte…ireal! În trimestrul al treilea am consumat foarte multe fructe, am renunțat la apa minerală și am revenit la apa plată și văd că am început să mănânc foarte multe dulciuri.”, a spus Tily, în același interviu.