Tily Niculae, mărturisiri despre nașterea în plină epidemie de coronavirus! Cum au decurs lucrurile cât timp a fost internată în spital: „Erau efectiv depășite de situație”

Publicat: 04/04/2020 | 10:21

Recent, Tily Niculae a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a dus pe lume un băiețel în plină epidemie de coronavirus. Deși a avut anumite temeri din cauza situației delicate din ultima vreme, a reușit să treacă peste și atât ea cât și cel mic sunt bine și în afara oricărui pericol.

Chiar dacă lucrurile au fost puțin mai complicate, Tily Niculae a reușit să treacă peste cel întâmplate și acum se bucură de noul membru al familiei. Vedeta a povesti despre întreg procesul prin care a trecut. (CITEȘTE ȘI: TILY NICULAE ARE PROBLEME MARI: ”MĂ SCOATE DIN SĂRITE… AM FUGIT LA MARE!”)

 „Am încercat să rămân cât mai echilibrată, să nu mă panichez, să înțeleg că e o situație extrem de grea pentru toată lumea și să-mi găsesc resursele necesare astfel încât să rămân focusată pe ceea ce urma să se întâmple, respectiv să nasc. În timpul zilelor pe care le-am petrecut în maternitate, am încercat să fiu cât mai autonomă și să am contact minim cu personalul de acolo. Ca să le pot proteja pe ele, pentru că erau efectiv depășite de situație, de oboseală, pentru că nu mai erau medici colaboratori, asistente, lucrau practic câte trei ture deodată. Erau extrem de obosite. Eu, în prima zi, îmi trăgeam pătuțul copilului cu laba piciorului ca să pot ajunge la el. Din momentul în care mi s-a permis să mă ridic, adică din prima zi în cazul meu, nu am cerut ajutor absolut deloc, tocmai ca să fie contactul minim”, a mărturisit Tily Niculae, pentru VIVA!

„Mi-am dat seama că efectiv erau depășite… Efectiv haos”

Tily Niculae a vorbit despre situația tragică din spitalul în care a fost internată. Epidemia de coronavirsu a dat peste cap personalul medical. Cât timp s-a aflat acolo, vedeta a trăit cu o teamă permanentă pentru ea și băiețelul ei. (VEZI ȘI:ÎNSĂRCINATĂ ÎN 6 LUNI, TILY NICULAE A POZAT TOPLESS. ACTRIȚA A MĂRTURISIT ZIUA EXACTĂ ÎN CARE VA NAȘTE)

 „Au fost multe situații neplăcute. Am trecut de la extaz la agonie, fiind într-un loc cu niște necunoscuți, fără acces la familie, cu un copil care mă aștepta acasă, care aștepta să-și întâlnească frățiorul și care suferea de atâtea și atâtea luni de zile că nu mai puteam să o iau în brațe. Au fost momente când personalul a intrat fără echipament de protecție la mine. Vorbeam cu soțul meu și-l întrebam ce să fac, să întreb dacă oare nu mai au echipamente. Îmi era așa de jenă, că știam situația. Până la urmă mi-am dat seama că efectiv erau depășite. O parte din ele intrau și se dezinfectau, altele uitau, unele purtau mănuși, altele nu, cu mască, fără mască. Efectiv haos”, a mai declarat Tily Niculae, pentru sursa citată.