Tily Niculae, după ce a născut în pandemie de COVID-19. “Trec printr-un șoc. Vreau să intru neapărat pe terapie!” Câte kilograme a slăbit actrița în doar șase zile

Publicat: 06/04/2020 | 11:55

Pe 26 martie, Tily Niculae a devenit mămică pentru a doua oară, după ce a născut un băiețel, care va purta numele Radu Teodor. Fosta vedetă din serialul “La bloc”, difuzat de Pro TV, a fost, deja, externată, iar în prezent este acasă împreună cu familia. Actrița nu este, însă, deloc liniștită.

VEZI AICI: VESTE FABULOASĂ ÎN SHOWBIZ! VEDETA A NĂSCUT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP

Cât timp s-a aflat în maternitate, Tily Niculae a suferit un șoc, în urma căruia a slăbit mai mult decât era normal. În scurt timp va începe începe un program de terapie în urma căruia speră să-și revină complet.

Eu acum trec printr-un șoc posttraumatic. Cel mic a făcut o săptămână de viață, mai stau câteva zie să mă liniștescu puțin, după care neapărat vreau să intru pe terapie, a fost ceva care m-a bulversat complet. Nu doar la suflet, ci și la corp. În șase zile, din 21 de kilograme câte aveam în plus, s-au dus 12 kilograme, e un pic cam mult în șase zile”, a mărturisit Tily Niculae, potrivit viva.ro.

Sfat pentru viitoarele mămici: “Dacă au opținea asta, atunci…”

“Femeile care urmează să nască în perioada asta ar trebui să încerce să aibă liniște, să nu se mai uite la televizor. Cele care fac cezariană trebuie să înțeleagă că o operație de cezariană nu este un moft, ci o necesitate. În cazul meu însemna rupere de uter și cu toate astea chiar sunasem la medic să întreb dacă există posibilitatea de a naște acasă, natural. Nu a fost cazul.

NU RATA: ANAHI A NĂSCUT ÎN SECRET, IAR AZI, L-A PREZENTAT ÎNTREGII LUMI PE BEBELUȘUL EI! CE NUME A ALES FRUMOASA ACTRIȚĂ

Dacă femeile au opțiunea aceasta, le sfătuiesc să nu aleagă între cezariană și nașterea naturală, să își aranjeze de pe acum lucrurile cu o moașă, cu un doctor, să nască acasă, să evite spitalele. Cred că în scurt timp nu vom mai putea vorbi de spitale care să nu aibă cazuri de coronavirus, vorbim totuși despre o pandemie”, a fost sfatul oferit de Tily Niculae pentru femeile care urmează să nască în perioada următoare.