Țigările electronice, interzise în spațiile închise?! Proiectul de lege a trecut de Senat și…

Publicat: 24/06/2020 | 12:07

Țigările electronice și dispozitivele care încălzesc tutunul ar putea fi interzise în spațiile publice închise. Proiectul de lege a trecut de Senat și acum este în dezbatere în Camera Deputaților.

VEZI AICI: VLOGGERIȚA MIMI FUMEAZĂ ȚIGARĂ CBD CU EXTRACT DE CANNABIS ȘI DĂ SFATURI TINERILOR. “NU AI NEVOIE DE DIPLOMĂ. SUNT ATÂȚIA OAMENI CARE…”

Emanuel Ungureanu, inițiatorul proiectului, este de părere că țigările electronice sunt la fel de nocive ca și cele normale. Ministerul Sănătății susține aceste modificări.

Proiectul de lege se referă la dispozitivele electronice, foarte prietenoase cu copii şi tinerii, foarte uşor de vândut vizual. Noi am vorbit despre aceste produse că sunt la fel de toxice sau chiar mai toxice decât ţigareta. Asta îşi propune proiectul de lege, să definească tutunul încălzit sau ţigareta electronică ca fiind tot ţigară”, a spus Emanuel Ungureanu, deputat USR și iniţiatorul proiectului de lege.

NU RATA: ŞTIAI CĂ ŢI SE POATE ÎNTÂMPLA ASTA? ACEST TÂNĂR A SUFERIT UN ACCIDENT HORROR, DUPĂ CE ŢIGARA ELECTRONICĂ I-A EXPLODAT ÎN BUZUNAR | FOTO

Țigara electronică, interzisă și în mașină?

Același proiect are în plan să interzică fumatul inclusiv în mașina personală, în cazul în care șoferul transportă copii sau femei gravide. Aici sunt vizate și țigările normale, dar și dispozitivele electronice.

Este lucru de bun simţ …sunt state civilzate care au decis că nici în parc nu e ok să fumezi lângă o femei gravidă” a mai precizat Emanuel Ungureanu.

NU RATA: CE A PATIT O FATA CARE A AVUT GHINIONUL SA STEA LANGA O TIGARA ELECTRONICA! IMAGINI INGROZITOARE SURPRINSE DE CAMERELE CCTV