Tibi din serialul Vlad are centura neagră la Krav Maga! Actorul este specialist în sportul practicat de serviciile secrete și trupele speciale

Publicat: 11/02/2020 | 17:08

Personajul Tibi din serialul Vlad este interpretat de actorul George Piștereanu. „Băiatul rău” din cinematografia românească s-a lansat acum ceva timp și a cucerit rapid inimile domnișoarelor. S-a făcut remaract în file ca: „Lover boy” sau „Eu când vreau să fluier, fluier”, în care a avut roluri principale.

George Piștereanu nu este un „băiat rău” doar în filme, ci și în viața reală, actorul este specialist în sporturile de contact, care, spune el, îl ajută foarte mult și în carieră.  Deși are o viață extrem de ocupată, George reușește să se împartă cumva între filmări, viața personală și antrenamente. (CITEȘTE ȘI: CÂND ÎNCEPE SEZONUL 3 AL SERIALULUI VLAD. ȘEFII DE LA PRO TV AU FĂCUT ANUNȚUL MULT AȘTEPTAT!)

 „Reușesc să mă încadrez în cele 24 de ore. Avem 7 zile pe săptămână. Dacă dormi cum dorm eu, 6 ore maxim pe noapte, reușești să te vezi cu prietenii, să mergi și la muncă, la filmări, să faci sport și multe alte lucruri. În prezent fac Krav Maga, m-am apucat puțin de squash, fac tir sportiv, urmând să particip la niste concursuri în domeniu și fac și sală, dar ca să nu mai pierd două ore în drum spre sală, am început să fac exerciții cu greutatea corpului meu”, a declarat Piștereanu pentru libertatea.ro

George Piștereanu este sensei

Toate aceste activități sportive nu au ca scop doar mențirea condiției fizice, ci îl și ajută în pregătirea rolurilor pe care trebuie să le interpreteze. Recent, actorul a devenit și sensei de Krav Manga.  „Nu doar că fac Krav Maga, dar sunt și sensei, pentru că mai predau copiilor din grupă. Acest sport se focusează foarte mult pe ceea ce se întâmplă pe stradă, pe situațiile concrete de care te poți lovi în viața de zi cu zi. Este un sistem de auto-apărare cunoscut, folosit de toate serviciile secrete și de trupele speciale.

 Pe mine mă ajută foarte mult atât ca sport, dar și în cariera mea de actor, pentru scenele de acțiune. În 2019, am făcut un film american în care am avut un rol foarte interesant, în care eram parte a unui grup din forțele special. Asta însemna că acel individ pe care îl interpretam trebuie să știe să schimbe încărcătorul de la armă foarte repede, să demonteze arma, să tragă la țină din mers. Am început să mă pregătesc cu mult timp înainte, să fac antrenamente cu arma respectivă și ulterior am început să fac tir sportiv, iar în prezent sunt legitimate la un club în care învăț să trag profesionist cu arma, cu toate tipurile de pistoale”, a mai spus George.

Serialul Vlad se întoarce pe micile ecarne din 14 februarie, cu sezonul trei. Succesul producției a fost răsunator. Vlad este pe cale să devină internațional, se pare că a fost cumpărat de o televiziune din Bulgaria și o să fie difuzat în curând și acolo.