Ți se sfâșie inima. Ce mesaj a scris fosta iubită a lui Cornel Galeș pe coroana cu flori depusă lângă sicriul acestuia

Publicat: 10/12/2019 | 19:52

Viviana Mantoiu, a scris un mesaj emoționant pe coroana cu flori depusă lângă sicriul în care se află trupul fără viață al lui Cornel Galeș. Unii dintre cei care l-au citit au simțit cum li se sfâșie inima, punându-se pentru câteva secunde în locul fostei iubite a celebrului bărbat. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a transmis LIVE imagini de la biserica în care a fost depus coșciugul în care este trupul soțului regretatei Ileana Ciuculete.

Citește și: Ce decizie a luat înaintea înmormântării fiica abandonată a lui Cornel Galeș

Ce mesaj a scris fosta iubită a lui Cornel Galeș pe coroana cu flori

Coșciugul cu trupul fără viață al lui Cornel Galeș a fost depus la Biserica “Sfântul Nicolae Bazilescu” din București în această seară, cu puțin înainte de ora 19:00. În același lăcaș de cult, în urmă cu aproape trei ani, fostul impresar și-a luat rămas bun de la soția lui, Ileana Ciuculete. În imaginile surprinse în capelă apare și coroana cu garoafe roșii, pe care fosta iubită a bărbatului i-a adus-o. Ea a cerut să fie scris pe panglică următorul mesaj: “Nu te voi uita niciodată / Viviana Mantoiu”.

Citește și: S-a aflat! Cum a fost identificat Cornel Galeș după accidentul în care a murit

Soțul regretatei Ileana Ciuculete va fi condus pe ultimul drum de rude și prieteni joi, 12 decembrie. Cornel Galeș va fi înmormântat lângă “Zânica”, femeia alături de care a fost căsătorit mulți ani și căreia i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Cântăreața de muzică populară a pierdut lupta cu temutul cancer pe 14 martie 2017.

Cornel Galeș a pierit în urma unui accident rutier

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani și, de câteva luni bune, el se mutase din România în Spania. Soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete a sfârșit în urma unui grav accident rutier, produs în apropiere de Valencia pe 1 decembrie.