Ţi se rupe inima! Ce mesaje a primit soţia lui Ramon Chicireanu, după ce acesta a fost răpus de cancer

Publicat: 16/03/2020 | 12:48

Soţia lui Ramon Chicireanu este îngenuncheată de durere… Ea a sperat până în ultima clipă că tatăl copiilor săi va câştiga războiul cumplit purtat cu o boală mortală. Roxana Chicireanu a primit mesaje sfâşietoare după ce s-a aflat că soţul ei a încetat din viaţă.

Citeşte şi: Ramon Chicireanu a murit la 37 de ani. Cu ce boală nemiloasă s-a luptat fostul concurent de la MasterChef

Soţia lui Ramon Chicireanu, copleşită de mesajele de condoleanţe

La scurt timp după ce a fost făcut public anunţul trist al morţii lui Ramon Chicireanu, atât pagina lui de Facebook, dar şi a soţiei sale s-au umplut de mesaje emoţionante. În doar câteva ore, soţia fostului concurent de la “MasterChef” a fost copleşită de gândurile pozitive şi rugăciunile făcute pentru sufletul acestuia – unele dintre acestea le puteţi vedea în galeria foto a articolului. Deocamdată, Roxana Chicireanu, nu a postat nimic pe contul ei de Facebook.

“Condoleanţe, Roxi! Dumnezeu să îl ierte”, “Off, Doamne, îmi pare extrem de rău. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Condoleanţe familiei”, “Dragă Rox, condoleanţe şi multă putere”, “Drum bun printre îngeri”, “ Dumnezeu sa te ierte!!! Cât de crudă și de nedreaptă a fost viața cu tine, offff” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea făcută de soţia lui Ramon Chicireanu în urmă cu aproape două săptămâni.

Roxana şi Ramon Chicireanu au împreună două fetiţe şi un băiat.

Roxana Chicireanu, apel emoţionant pentru soţul ei

Pe 6 martie, soţia fostului concurent al show-ului de la Pro TV a făcut următorul apel disperat: Chicireanu Ramon – un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!!

Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi. El nu stã la discuţii mult cu boala asta – el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe.

Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorãtoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, gãurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptã pe viaţã şi pe moarte….
Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon îşi doreste sã continue aceastã luptã pentru cã el ştie cum sã o câştige. Noi oamenii avem o putere fantasticã– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouã şansã la viaţã. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutãm sã îşi implineascã visul – acela de a trãi!!!Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale! (…).

Ramon Chicireanu, unul dintre cei mai carismatici participanţi de la “MasterChef”

În clipul de mai jos, puteţi revedea momentul în care Ramon Chicireanu s-a prezentat în faţa exigenţilor juraţi cu o porţie de orez cu şofran şi fructe marine, preparat realizat după o reţetă proprie. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, care au fost la acea vreme în echipa de la “MasterChef”, au râs cu lacrimi. În timpul concursului de la Pro TV, fostul concurent şi-a demonstrat și abilitățile în arta gătitului.

Roxana şi Ramon Chicireanu, câştigători ai emisiunii “2k1”

În urmă cu trei ani, Ramon Chicireanu şi soţia lui, Roxana, au participat la emisiunea “2k1”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1. El au câştigat premiul de popularitate al lunii martie 2017 şi au plecat într-o vacanță splendidă în Antalya. În cadrul show-ului matrimonial au fost difuzate imagini de la nunta lor.