Ți se frânge inima. Mesajul subliminal transmis de Cristina Ciurcanu pentru soțul ei, disperat după moartea sa și a fiului lor

Publicat: 29/12/2019 | 13:03

Familia tinerei mamei care a murit împreună cu băiețelul ei de doar cinci ani este îngenuncheată de suferință. Unii dintre apropiați au încremenit când și-au dat seama de mesajul subliminal transmis de Cristina Ciurcanu pentru soțul ei, disperat după moartea sa și a fiului lor.

Citește și: Soțul tinerei care a murit în accidentul din Bacău, apel sfâșietor: “Cu lacrimi în suflet, am rugămintea să…”. Cristina Ciurcanu și fiul ei de 5 ani au pierit pe loc

Mesajul subliminal transmis de Cristina Ciurcanu pentru soțul ei, disperat după moartea sa și a fiului lor

Ultima postare făcută de Cristina Ciurcanu pe contul ei oficial de Facebook este un selfie, făcut într-o mașină împreună cu copilul său. Și ea și micuțul Leo zâmbesc… Privind această poză, publicată în urmă cu mai bine de două luni, rudele și prietenii s-au cutremurat. Privirile tuturor s-au oprit preț de câteva secunde asupra tatuajului pe care tânăra mamă îl are în partea stângă, deasupra inimii. Ea și-a scris un mesaj în limba engleză: “Stay Strong” care se traduce: “Rămâi Puternic/Puternică” – pentru mulți acest desen de pe trupul Cristinei Ciurcanu reprezintă un mesaj subliminal pentru soțul ei, dar și pentru toți apropiații săi.

Accidentul în care Cristina Ciurcanu și băiețelul ei au murit s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 07:50
Accidentul în care Cristina Ciurcanu și băiețelul ei au murit s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 07:50

Postări sfâșietoare în memoria Cristinei Ciurcanu și a fiului ei, Leo

“Mare nenorocire în familia noastră, sa pierdem două suflete minunate atât de dragi noua; este foarte greu si nu putem exprima în cuvinte. Un gol imens si o durere inexplicabilă este in sufletele noastre. Nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea si vreau sa cred ca a fost un coșmar din care ma voi trezi curând, dar, din pacate, nu e așa!! Mulțumim mult celor ce au bunăvoința sa ne fie aproape !???”, a așternut pe o rețea de socializare Diana Cobuz.

“Dumnezeu sa te ierte, scumpa mea surioara. Viata a fost prea scurta pentru tine si Leo, sper ca de acolo, de Sus, sa aveti grija de toti cei ce au rămas in urma cu durere mare in suflet. Condoleante familiei, sa treaca peste aceasta mare durere, iar cei vinovati sa plateasca pt fapta lor. Miss u, sus vei ramane mereu in sufletul meu!”, a scris Corina Georgel pe Facebook.