Ți se face pielea de găină! Costin Mărculescu și-a presimțit moartea? „Voi pleca la stele”

Publicat: 11/06/2020 | 10:29

Costin Mărculescu lipsea, de ceva vreme, din spațiul public și se pare că îi lipsea enorm lucrul acesta, căci se regăsea printre planurile pe care le avea actorul, în ultima perioadă. Dezamăgirile și eșecurile din viața personală l-au făcut pe regretatul actor să presimtă că se va întâmpla ceva cu el, căci a postat un mesaj șocant pe rețelele de socializare. 

În urmă cu 2 ani, Costin Mărculescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj șocant. Regretatul actor a vorbit despre moartea lui, dar și despre toți cei care și-au adus un aport pozitiv sau negativ în viața lui, de-a lungul timpului.

NU RATA – DRAMA NEŞTIUTĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU. FIUL SĂU A CRESCUT PÂNĂ LA 5 ANI FĂRĂ SĂ ŞTIE CINE ÎI ESTE TATĂ

Mai mult, Costin Mărculescu le-a dat de înțeles prietenilor săi din mediul online faptul că traversează o perioadă dificilă și a amintit și de moartea Mădălinei Manole, despre care susține că ar fi intervenit „de inimă rea”.

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook, în anul 2018.

CITEȘTE ȘI – COSTIN MĂRCULESCU A MURIT! ANUNȚUL FĂCUT DE POLIȚIE ÎNAINTE DE AUTOPSIE

I-a trimis unui prieten bun un mesaj șocant

Ies la iveală alte detalii dureroase legate de moartea lui Costin Mărculescu. Se pare că regretatul actor i-a trimis un mesaj șocant unui bun prieten, Doru Calangiu. „Doru, moooooor” i-a scris actorul din Liceenii, prietenului său. Acesta a făcut public mesajul primit de la Costin Mărculescu imediat după moartea acestuia, nespecificând când anume l-a primit, de fapt.