Theodora Becali, primele imagini cu burtica de gravidă. Când urmează să devină mamă

Publicat: 17/04/2020 | 23:43

A negat, a încercat să ținul totul în mare secret, dar acum nu mai poate ascunde adevărul. Nici el, nici soția sa. Totul este clar ca lumina zilei: Theodora și Mihai Mincu vor deveni părinți la începutul verii! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu burtica de graviduță a fiicei lui Gigi Becali.  

Theodora și Mihai Mincu, tânărul care a cucerit-o, au avut parte de o nuntă ca-n povești, la care socrul mic, Gigi Becali, a avut partea lui de “vină”. După petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov, mirii au plecat în luna de miere. Mai întâi, proaspăt-însurățeii au petrecut câteva zile la Hollywood, după care s-au oprit în Bora Bora, practic ”paradisul pe pământ”. (VEZI AICI: FIICA LUI GIGI BECALI S-A MUTAT LA SOCRI!)

Inițial, Mihai Mincu a negat!

Ulterior, anul trecut, la jumătatea lunii noiembrie, CIAO.RO a anunțat, în premieră, că Theodora a rămas însărcinată în noaptea nunții, informație care a făcut înconjurul showbizului autohton. Numai că Mihai Mincu a reacționat rapid și a declarat, la momentul respectiv, că soția sa nu ar fi gravidă! A admis, totuși, că el și fiica lui Gigi Becali își doresc copii, dar totul se va întâmpla atunci ”când o vrea Dumnzeu”.

Însă, la câteva zile distanță, Theodora a trecut la ținute largi, care să îi mascheze burtica (VEZI AICI IMAGINI EXCLUSIVE), iar informația despre o posibilă sarcină și-a găsit justificarea, în pofida faptului că Mihai Mincu a negat.

Nu se mai feresc

Între timp, adevărul a ieșit la iveală, iar acum Thedora și Mihai Mincu nu mai pot ascunde faptul că vor deveni părinți, sarcina fiind cât se poate de vizibilă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe fiica lui Gigi Becali într-o zonă selectă a Capitalei, chiar în Săptămâna Mare. Viitoarea mămică a făcut o scurtă vizită la o unitate bancară, de unde a ieșit cu o adeverință.

Apoi, soția lui Mihai Mincu s-a îndreptat agale spre mașină, retrăgându-se, cel mai probabil, spre casă. De precizat că Theodora respectă cu sfințenie “ritualul” de pandemie, iar masca și mănușile de protecție au devenit „accesorii” de care nu se departe nicio clipă atunci când părăsește domiciliul.

Theodora Becali nu mai poate ascunde sarcina. La începutul verii urmează să nască

(CITEȘTE ȘI: CÂT A CÂȘTIGAT LA NUNTĂ, ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, THEODORA BECALI?!)

Sarcina, imposibil de ascuns de către Theodora

De semnalat că, în prezent, formele Theodorei sunt ceva mai ”împlinite” decât înainte, iar asta se poate observa cu ușurință. Hanoracul ceva mai lărguț pe care l-a îmbrăcat nu prea a ajutat-o, pentru că burtica de graviduță nu mai poate fi ascunsă la fel de ușor ca la început. (NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A ”INFLAMAT” CUSCRII ÎN NOAPTEA NUNȚII)

În concluzie, fiica lui Gigi Becali urmează să dea naștere unui bebeluș la începutul verii, spre marea bucurie a celor doi soți și, bineînțeles, a familiilor. În decembrie, CIAO.RO a anunțat că Theodora va aduce pe lume o fetiță.

Cum a aflat Gigi Becali că va fi bunic

În curând, Gigi Becali va deveni bunic pentru prima oară. Recent, latifundiarul din Pipera a povestit cum a primit vestea că în familia lui urmează să vină încă un membru.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a declarat Gigi Becali în urmă cu ceva timp. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI A CUMPĂRAT UN CAMION DE PRODUSE ȘI… LE-A DONAT LA ”MATEI BALȘ”)

Theodora Becali a avut parte de o nuntă ca-n povești

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)