Theodor Ouatu era la fel de talentat precum fratele lui celebru: avea o voce bună și practica Aikido. Fetița lui va prețui fiecare amintire creată împreună | FOTO

Publicat: 13/12/2020 | 22:30

Familia lui Cezar Ouatu a fost azi lovită de o tragedie… Fratele artistului a încetat din viață și, deocamdată, nu a fost dezvăluită cauza decesului. Theodor Ouatu practica Aikido, avea o voce plăcută și chiar a acceptat provocarea de a cânta alături de fratele său celebru pe scena emisiunii “Te cunosc de undeva!”. El era tătic de fetiță, iar prințesa lui va prețui de astăzi fiecare amintire creată împreună.

Fratele lui Cezar Ouatu va fi înmormântat marți, 15 decembrie

Muzica nu a lipsit din viața celor doi frați… Tatăl lor, Florin Ouatu, a fost prim-flautist la Filarmonica din Ploieşti. Și, deși știa că are o voce frumoasă, fiul lui, Theodor Ouatu, a ales un drum diferit… El a absolvit Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov și avea gradul de locotenent colonel, potrivit unei postări mai vechi făcută pe contul său de Facebook. În plus, acesta a practicat Aikido – o artă marțială care are originea în Japonia, în prima jumătate a secolului al XX-lea.

Theodor Ouatu a apărut în cadrul celei de-a XIV-a ediţii din sezonul VIII de la “Te cunosc de undeva!”, alături de fratele său; ei au interpretat “The phantom of the opera”, melodie lansată de Sarah Brightman & Antonio Banderas; momentul lor a fost unul deosebit, iar jurații show-ului de la Antena 1 i-au lăudat.

Nu rata: I-a spus “adio” logodnicei și acum s-a cuplat cu o tânără studentă! Cezar Ouatu, prima imagine alături de noua iubită

Mesaje emoționante în memoria lui Theodor Ouatu

Fratele lui Cezar Ouatu a fost supranumit “Vremelnicul”, iar pe pagina sa de Facebook au apărut sute de mesaje sfâșietoare de la rude și apropiați.

“Încă nu îmi vine să cred că suntem nevoiți să ne luam la revedere de la un om minunat, un om extraordinar, un om care ne-a învățat ce înseamnă prietenia și bunăvoința, și care a fost mereu acolo pentru noi. «Vremelnicul, dar pentru totdeauna»… acum încep să înțeleg sensul acestor cuvinte. Drum lin, către locuri luminoase!”, “Durerea pierderii celor dragi și apropiați este întotdeauna de nealinat. Speranța că într-o zi îi vom revedea și ne vom alătura cu ei ne mai consolează sufletele. Dumnezeu să-l aibă în pace și lumină!”, “Dumnezeu să vă odihnească în pace!! Sunt atât de tristă. Știm noi, «vremelnicul… dar pentru totdeauna…». Drum lin către Împărația Lui Dumnezeu” sunt trei dintre postările făcute în memoria lui Theodor Ouatu.

În mesajul copleșitor scris de Cezar Ouatu, el a mărturisit cu multă durere în suflet că fratele său este de azi alături de tatăl lor; regretatul flautist a murit în urmă cu 10 ani, după ce a suferit un infarct.