Theo Rose și iubitul ei au avut Covid-19. Ce simptome au avut și de ce au ținut totul ascuns

Publicat: 29/12/2020 | 14:29

 

Theo Rose a surprins pe toată lumea când a declarat că a fost infectată cu SARS-CoV2. Atât ea cât și  iubitul ei, Alex s-au confruntat cu această boală, au avut simptome, s-au izolat, dar au ținut totul secret. 

Virusul SARS-CoV2 a lovit din nou, în showbiz-ul autohton. De data aceasta este vorba despre Theo Rose și iubitul ei. Inițial, iubitul vedetei a fost cel care s-a simțit rău, însă la scurt timp și finalista de la „Bravo, ai stil! ” a început să aibă simptomele specifice bolii, dar și anxietăți din cauza fricii.  Din fericire, cei doi au făcut o formă ușoară, iar acum se simt foarte bine.

„În perioada aia de izolare la domiciliu am dat-o în niște anxietăți și panici. Am avut și eu (n.red. covid), am stat acasă, la domiciliu, nu am zis la nimeni. Am rămas fără gust și miros trei zile. Singura parte nașpa a fost că apetitul nu era același, dar nu am avut febră, am tușit foarte puțin într-o dimineață și atunci mi-am dat seama că e posibil să fie o problemă. Deja mă testasem, ieșisem „negativ”, prietenul meu a ieșit pozitiv la test, dar deja ne izolasem împreună. După care au început să se manifeste și la mine simptomele. Am stat în continuarea acasă cele 14 zile. Când a fost să ieșim, ne-am dus, ne-am testat, am ieșit negativ”, a declarat Theo Rose pentru radioimpuls.ro

De ce a ținut totul secret?

Întrebată despre motivul pentru care nu a dezvăluit că a fost pozitivă, Theo Rose a mărturisit că din teamă. Artista a văzut că de la începutul panemiei toți artiștii care au anunțat că au contractat virusul din China au fost blamați de oameni și astfel, a preferat să țină totul secret.

„Nu am zis nimănui că am avut Covid”, a mai adăugat artista.

VEZI ȘI: „CORONAVIRUS ROMÂNIA 29 DECEMBRIE. CÂTE PERSOANE S-AU INFECTAT + CE SE ÎNTÂMPLĂ LA TERAPIE INTENSIVĂ