Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, luați prin surprindere de dedicații în valoare de zeci de milioane într-un club din Buzău | VIDEO

Publicat: 21/06/2021 | 18:02

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au avut un weekend în care le-a plouat cu bani! La propriu! Și asta pentru că ei au cântat într-un club din Buzău, unde mai mulți domni cu dare de mână au dat dedicații scumpe pentru femeile pe care le iubesc. Unii dintre martori au filmat momentele în care milioanele ajungeau foarte ușor la manelist și colega lui de breaslă, care a avut grijă și de look-ul acestuia, după cum puteți observa. La final, înainte să se retragă spre camerele de hotel, artiștii au numărat suma strânsă… care nu este deloc una de neglijat.

Theo Rose și Bogdan DLP, show cu dedicații de zeci de milioane într-un club din Buzău

Bogdan Marian Aldea, așa cum se numește în buletin cântărețul de 25 de ani, a încins foarte tare atmosfera când a început să cânte “La mulți ani”, una dintre piesele lansate de Florin Salam. Și tânărul manelist, dar și Theo Rose care se afla lângă el au fost surprinși când oamenii au început să le ceară dedicații.

“Pentru Oana, numai pentru Oana 10 milioane! 12 milioane! 16 milioane! Fără număr, fără număr, fără număr, fără număr, fără număr! Se știe!”, a spus Bogdan de la Ploiești la microfon, după cum puteți vedea pe filmarea de mai jos.

Doamnele, domnișoarele, dar și partenerii lor i-au încercuit pe cei doi artiști, pe care i-au înregistrat din toate unghiurile posibile. Așa cum se poate observa în imaginile surprinse în weekend, Theo Rose a avut un outfit sexy și provocator.

@dirnea.adrian@bogdandelaploiesti.haz @theorose ##aftercitybuzau @wowbiz.ro♬ sunet original – Adrian Dîrnea

Nu rata: Motivul pentru care Theo Rose a acceptat să prezinte Gașca Vorbește lumea alături de Cove: “Aveam nevoie”

În clipul de mai jos, unul dintre petrecăreți a surprins pe filmarea lui momentul în care Theo Rose îi șterge transpirația de pe frunte colegului ei de breaslă, Bogdan de la Ploiești. Cei doi sunt prieteni foarte buni, iar iubitul artistei nu este deloc deranjat de relația lor.

@dirnea.adrian@bogdandelaploiesti.haz @theorose__fann @theorose ##aftercitybuzau♬ sunet original – Adrian Dîrnea

Descoperă: Bogdan de la Ploiești a răbufnit după ce a fost acuzat de fani că a cumpărat droguri dintr-o benzinărie. Ce scuză a găsit artistul: “Mi-a dat un…”

Sursa foto: captură video TikTok / @dirnea.adrian