Theo, iubitul Margheritei de la Clejani, a răbufnit în mediul online. “Sunt atâtea subiecte, violatori, oameni omorâți…”

Publicat: 02/06/2020 | 20:30

Theo, iubitul Margheritei de la Clejani, a rupt tăcerea. Tânărul s-a apărat în mediul online, deranjat fiind de scandalul în care a intrat.

(CITEȘTE ȘI: IUBITUL MARGHERITEI A RECUNOSCUT CĂ E DEPENDENT DE DROGURI! A MAI CONSUMAT ÎN SPANIA, ÎN OLANDA ȘI…)

Reacția lui vine în contextul în care, de-a lungul timpului, a distribuit în mediul online mai multe fotografii sau filmulețe scandaloase, ocazii cu care nu a ezitat să-și împărtășească ”hobby-ul” cu internauții.

Nu de puține ori, Theo s-a filmat în timp ce își pregătea câte un cocktail dubios sau când ingera mai multe pastile.

M-au făcut o țintă penală, unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat, dar nici o țintă de aruncat cu…. Nu am mai scris, nu mai fac muzică, nu mai desenez, nu mi pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața. Nu am insigat pe nimeni, trec prin cele mai grele momente din viața mea. Au ajuns niște penali care și-au făcut dreptate pe un ”cadou” turnându-se singuri la știri, cu care încă mă judec în tribunal, să facă bani pe urma existenței mele. Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4-5 ori pe zi și iau pastile de tensiune. Sunt atâtea subiecte, violatori, oameni omorâți, probleme serioase!”, este o parte din mesajul transmis de iubitul Margheritei.

(NU RATA: IUBITUL MARGHERITEI, CONDAMNAT ÎNTR-UN DOSAR DE DROGURI + DE LA CE „PARTY” PLECASE DE FAPT FATA CLEJANILOR CÂND A PRINS-O POLIȚIA)

Theo, moment de sinceritate: “Nu am vrut niciodată să…”

În continuare, Theo a anunțat că vrea să fie lăsat în pace și că nu are în plan să ajungă pe prima pagină a tabloidelor. A precizat, totodată, că urmează să se concentreze asupra carierei.

(NU RATA: MARGHERITA DIN CLEJANI ȘOCHEAZĂ DIN NOU! DUPĂ CE A PRODUS UN ACCIDENT ÎN CAPITALĂ, ARTISTA ÎNJURĂ CA LA UȘA CORTULUI, PE REȚELELE DE SOCIALIZARE: „ÎMI BAG…”)

Nu am vrut niciodată să instig la rău sau la dependență, arta mea reprezintă sufletul meu degradat și distrus, văzându-mi tatăl cum moare la 12 ani, încet și sigur, după trei operații pe creier chiar sub ochii mei. Am patinat ușor în patima drogurilor, lucru pe care l-am atras asupra mea fără să vreau, dar de care am scăpat aproape de tot în ultimele șase luni. Cel mai mult respect îl am față de oamenii care îmi sunt alături (…). Îmi pare rău dacă de-a lungul timpului orice postare de-a mea a instigat la o autodistrugere, dar multe erau fake, pastile cu vitamine, doar pentru promovarea imaginii care acum nu mai contează pentru mine”, a mai spus Theo.