Testul suprem! Și-a înscenat moartea ca să afle cine o iubește cu adevărat: „Nu regret că am făcut acest lucru”

Publicat: 17/02/2020 | 21:17

O femeie de 44 de ani și-a testat apropiații printr-o metodă surprinzătoare. Ea a decis să își însceneze propria moarte pentru a vedea cine o iubește cu adevărat. Testul nu a fost trecut de toată lumea, iar femeia a avut parte de o surpriză.

Vera Lucia da Silva a decis că este cazul să își dea seama cine ține la ea cu adevărat și cine nu. A vrut să vadă dacă prietenii și familia o iubesc și cât de mult ar suferi dacă ea s-ar stinge din viața. Așa că și-a plănuit în detaliu înmormântarea.

Conform redacția.ro, femeia și-a pregătit în detaliu înmormântarea. Vera Lucia da Silva și-a cumpărat singură sicriul, florile, s-a îmbrăcat în rochie albă și s-a machiat, ca să pară totul cât mai real. Nu a putut să orchestreze întreaga scenetă singură așa că a apelat la ajutorul unor rude apropiate, care au ajutat-o să pună la cale întreg experimentul.

Când a sosit „ziua cea mare” ea s-a așezat în sicriu și a stat ore întregi nemișcată și a analizat comportamentul tuturor celor prezenți. Așa femeia a aflat că o singură persoană a suferit și a plâns cu adevărat. Prietena ei, Irene a fost cea care a fost extrem de afectată, cele două se cunoșteau din copilărie. Restul celor prezenți nu au arătat urme prea mari de regret, discutau diverse subiecte și chiar râdeau lângă sicriu.

Vera Lucia da Silva a ajuns celebră pe internet, după ce a realizat acest test. „Am învățat multe în urma acestui experiment, acum știu cine îmi este cu adevărat prieten și cine nu. Nu a fost ușor, mi-a fost greu să stau nemișcată, să nu mă dau de gol. Nu regret că am făcut acest lucru”, a declarat femeia.